UPDATE 13/3: I.v.m. de getroffen maatregelen door de overheid, NOC*NSF en KNKV m.b.t. het coronavirus, is de Sport- en Spelmiddag afgelast. Deelnemers die zich hadden aangemeld hebben persoonlijk bericht ontvangen.


Beste jongens, meisjes, ouders/verzorgers,

Korfbalvereniging Dindoa organiseert op woensdagmiddag 25 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur een sport- en spelmiddag voor de kinderen die in groep 1, 2, en 3 zitten van de basisschool.
Jullie zijn van harte uitgenodigd om dit feest met ons mee te maken.

Tijdens deze sportieve middag maken jullie kennis met de korfbalsport. De spelletjes die op het programma staan hebben dan ook iets te maken met deze sport.
Iedereen die mee doet krijgt een gratis consumptie. De deelname is eveneens geheel gratis.

De sport en spelmiddag wordt gehouden in de sporthal van Dindoa aan de Watervalweg in Ermelo. Neem je sportkleding en zaalschoenen mee. Om 14.00 uur willen wij beginnen. We vinden het ontzettend leuk als je mee komt doen!

Opgeven kan via het onderstaande aanmeldformulier.

Tijdens de middag zullen ook foto's genomen worden. Mocht u er bezwaar tegen hebben dat uw kind op de foto staat, meld dit dan tijdens de middag bij de leiding of via een email aan .

Zaterdag 9 en 16 mei zijn er open Kangoeroetrainingen voor kinderen van groep 1 t/m 3. De trainingen zijn van 9.00 uur tot 10.00 uur. Je bent van harte welkom!