Instituut Jacob Cats Schoolkorfbal Toernooi 2019

 

Maandag 13 mei     groep 7 en 8    

Dinsdag 14 mei       groep 5 en 6    

Woensdag 15 mei   groep 3 en 4     

 

De avonden starten om 17:30 uur

Alle groepen spelen 4Korfbal

 

Nieuw dit jaar! Het toernooi is helemaal online te vinden en te volgen.

Via onderstaande link vind je de poule-indeling, speelschema en de uitslagen.

 

https://tournify.nl/live/dindoa

 

Op maandag 13 mei start het Instituut Jacob Cats Schoolkorfbaltoernooi bij Dindoa. Dit jaar doen er een record aantal deelnemers mee in 127 teams! Drie avonden lang bevolken honderden kinderen en hun supporters de velden van Dindoa aan de Watervalweg.

Maandag 13 mei zijn de wedstrijden voor de groepen 7 en 8. Dinsdag 14 mei spelen de groepen 5 en 6, en woensdag 15 mei de groepen 3 en 4. De eerste wedstrijd is om 17.30 uur. Ook dit jaar spelen alle groepen 4Korfbal (4 tegen 4 spelers). 

Voor elke klas/groep zijn er Instituut Jacob Cats wedstrijdbekers te winnen (eerste, tweede, derde en vierde prijs). De winnaars bij groep 8 komen eveneens in het bezit van de wisselbeker, die beschikbaar wordt gesteld door de gemeente Ermelo. 

 

Aanmoedigingsprijs

Voor elke avond is er een aanmoedigingsprijs te winnen. Deze prijs is voor de school die hun teams op de meest creatieve, enthousiaste en sportieve manier aanmoedigt. Denk hierbij aan originele spandoeken, een positieve yell, enz.

 

Instituut Jacob Cats
Sponsor Instituut Jacob Cats werkt door middel van een bewegingscentrum en met een aanbod aan therapieën aan fitheid en gezondheid. Het instituut vindt het belangrijk dat kinderen sporten, omdat dit een positieve invloed heeft op hun fysieke en mentale gesteldheid. Zij hopen dat door middel van het Schoolkorfbaltoernooi meer kinderen in beweging komen.

 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het korfbaltoernooi op www.dindoa.nl. Voor inlichtingen kunt u mailen naar of bellen met Wytske Brouwer 0341-550703.