nieuws 1771

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 3 juni 2020

Het afgelopen seizoen zijn er voorwerpen blijven liggen op Dindoa. Wie mist er al een tijdje iets?

Via de onderstaande download is een overzicht met gevonden voorwerpen te vinden. Deze spullen liggen bij Corina Verhoef (zie document voor details).

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 24 mei 2020

We zijn weer begonnen met het inzamelen van alle wedstrijdkleding en sponsorartikelen. De meeste jeugdleden hebben dit al gedaan.

Voor de senioren geldt: 

Woensdag 3 juni:
Sen. 5        19.45 uur
Sen. 3        20.00 uur
Sen. 4        20.15 uur

Donderdag 4 juni:
Sen. 1 en 2    19.15 uur
Sen. 5           19.30 uur

I.v.m alle Corona maatregelen doen we dit op een aangepaste manier. Schrijf je naam en team op een briefje en stop deze bij je sponsorkleding. Zorg dat de kleding gewassen is. Mocht er iets kwijt of kapot zijn, schrijf dit dan ook op het briefje. Zo kunnen we sneller werken en voorkomen we drukte of wachttijden.

Het inleveren van de tassen met wedstrijdshirts kan voorafgaand aan de training (kan ook bij de corona-coördinator).

Voor alle jeugdleden die hun kleding nog niet hebben ingeleverd geldt: neem contact op met ons om een afspraak te maken!

Bij vragen: Nienke (06-30956927), Tineke (06-22462838) en Conny (06-50615314)

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 20 mei 2020

Beste leden,
 
Het is inmiddels duidelijk dat de kantine in ieder geval niet voor 1 september 2020 open mag.
Dit betekent dat onze voorraad niet verkocht kan worden zoals we gewend zijn tijdens
trainingsavonden, competitiedagen, slotdag en andere activiteiten.
Weggooien van alle artikelen is een enorme verspilling. Daarom willen wij alle leden de gelegenheid
geven om tegen gereduceerde prijzen artikelen als frisdrank, mixdrankje, candybars (mars etc), chips,
ijsjes etc. te kopen.


Op deze manier verspillen we niets en steunen we met elkaar onze club in deze bijzondere tijd.
 


Ook het kopen van diepvries (patat/frikadellen/kaassouffle/hamburger/kroket/tosti’s) behoort tot de
mogelijkheden. Neem hiervoor zelf een bakje mee.
De komende data en tijden is de kantine geopend om de bestelling op te komen halen:
Vrijdag 22 en 29 mei tussen 16.00 uur en 18.00 uur
Zaterdag 23 en 30 mei tussen 16.00 uur en 18.00 uur
Hoe willen we dit realiseren, rekening houdend met de gestelde richtlijnen van het RIVM en kabinet:
- Geef de bestelling per mail of app door aan of 06-11989514 (Jolande).
- Haal de bestelling af op de afgesproken dag en tijdstip (kan, mag of wil je vanwege de Corona
de deur niet uit dan is het mogelijk dat de bestelling gebracht wordt)
- Kom alleen om de bestelling op te halen (dus niet met het hele gezin)
- Betalen alleen via pin (bij brengen met een tikkie/betaalverzoek)
- Houd 1,5 meter afstand van elkaar en de vrijwilligers


Wij vragen jullie om de lege frisdrankflesjes weer bij Dindoa in te leveren i.v.m. retour naar onze
horecaleverancier.
 

Wij hopen op veel positieve reacties
Sportieve groet
Ka-Fee commissie

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 18 mei 2020

Achter de schermen is de Tc druk bezig met voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en dus ook de indeling van de teams. Het streven is om 15 juni, op de E- en de F-jeugd na, de nieuwe indeling te publiceren. De jongste jeugd volgt bij de start van het seizoen. Houd de site, ook gedurende de zomermaanden, regelmatig in de gaten. Relevante berichten aangaande de competitie/trainers/teams worden hier gepubliceerd.

 

 

 

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 22 mei 2020

UPDATE: Er geldt een aangepast trainingsschema met kleine wijzigingen per maandag 25 mei. Zie onderstaande download.

UPDATE: Vanaf maandag 18 mei gaan ook een aantal Senioren teams weer trainen. De onderstaande download bevat het nieuwe trainingsschema inclusief trainingstijden voor Senioren teams.

Zoals eerder gecommuniceerd zullen op 6 mei de jeugdtrainingen weer worden hervat. Voor de kinderen tot en met 12 jaar en jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar zijn de maatregelen dusdanig versoepeld dat deze weer trainingen kunnen volgen. Om de trainingen vlot en veilig te laten verlopen is er door het bestuur een protocol opgesteld voor het hervatten van de trainingen. Daarnaast is er een aangepast trainingsschema met nieuwe trainingstijden opgesteld. Dit protocol en het trainingsschema kunt u hieronder downloaden.

We vragen u het protocol goed door te nemen en te bespreken met uw kind. We hopen dat de tijdsblokken die zijn ingepland strikt worden nageleefd, dit is essentieel voor het veilig verloop van de trainingsavonden. Tijdens de trainingsavonden is er op de accommodatie een corona-coördinator aanwezig die toeziet op het naleven van de regels. We hopen op deze manier weer veilig te kunnen gaan trainen.

Omdat het bij de training van de kangoeroes wenselijk is dat ouders aanwezig zijn, gaan deze trainingen tot nader bericht niet door. Voor de seniorenteams blijven sportactiviteiten in teamverband niet toegestaan en deze groep kan dan ook geen beroep doen op de sportaccommodatie.

Het bestuur

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 22 april 2020

We willen natuurlijk dat je heel lang lid blijft van Dindoa, maar mocht je onverhoopt je lidmaatschap willen opzeggen dan moet je dat doen voor 1 mei 2020. Je lidmaatschap wordt dan m.i.v. 1 juli 2020 stop gezet. Als je opzegt na 1 mei loopt je lidmaatschap volgens de statuten en het het huishoudelijk reglement van onze vereniging door tot 1 juli 2021.

Opzeggen kan alleen via de ledenadministratie.
Schriftelijk naar: Marijke Jonker van Lenthe, Oude Telgterweg 190, 3853 PH Ermelo.
Per e-mail naar: 

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 13 april 2020

 

Leden van DINDOA,

De Stichting Sporthal DINDOA is er voor jullie. Op de achtergrond zijn wij druk bezig. We zorgen er voor dat jullie kunnen korfballen en socializen in een goed onderhouden en schone accommodatie en op mooie velden met goed materiaal.

Er is sinds kort een nieuw bestuur, maar dat is nog niet volledig. Er is nog een vacature voor een

BESTUURSLID BEHEER

Je belangrijkste aandachtspunt is het beheer en met name het coördineren daarvan. Bij beheer moet je dan denken aan de zorg voor gebouwen en velden, de zorg voor sportmateriaal en milieu en duurzaamheid. Heel veel zaken zijn al goed geregeld, maar iemand moet zorgen voor continuïteit van de organisatie en coördinatie. Wil jij het aanspreekpunt zijn voor beheer en ook bestuurlijk meedenken voor je vereniging?

Wil je meer weten? Bel mij op of email me, dan spreken we af.

Secretaris Stichting Sporthal DINDOA,

Dirk Vethaak,  of 0341 78 59 38

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 9 april 2020

Jammer hè, wekenlang niet trainen bij Dindoa? Maar daar kunnen we een klein beetje wat aan doen. Je kunt bij Dindoa een korfbalpaal met bal lenen, om te zorgen dat je toch een beetje schotvast blijft.
We lenen een aantal palen uit en hoelang je hem kunt lenen is afhankelijk van de belangstelling onder de leden. Als er teveel leden een paal willen lenen, zullen we een verdeling maken zodat zo veel mogelijk leden in elk geval een aantal weken (minimaal twee) een paal in de tuin hebben staan.

Hoe kan ik een leenpaal krijgen?
Mail zo snel mogelijk naar en vermeld in dat bericht jouw naam, adres, telefoonnummer en team. Wij zullen jou (of je ouders) dan bellen om af te spreken wanneer we de paal persoonlijk bij je thuis komen brengen!

En… wie het eerst mailt, die het eerst scoort!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 7 april 2020

Het KNKV heeft vandaag, dinsdag 7 april, de volgende besluiten genomen betreffende de Nederlandse korfbalcompetitie:

Veldcompetitie wedstrijdkorfbal: De gehele veldcompetitie 2019/2020 wordt beschouwd als niet gespeeld. Er zijn geen kampioenen of degradanten. Over de indeling voor het volgend seizoen komt t.z.t. nadere berichtgeving.

Zaalcompetitie wedstrijdkorfbal: De huidige eindstand in het top- en wedstrijdkorfbal geldt als definitieve eindstand. Hierbij treedt de promotie- en degradatieregeling in werking.

Breedtekorfbal: De zaalcompetitie 2019/2020 wordt als niet gespeeld beschouwd. Het breedtekorfbal kent reglementair gezien geen kampioenschappen/promotie/degradatie. Dit betekent dat deze beslissing geen invloed heeft op indeling voor het nieuwe seizoen. Indeling vindt namelijk plaats op basis van sterkte van het team.

De maatregelen voor de zaalcompetitie betekenen voor Dindoa dat Senioren 1 de zaalcompetitie afsluit op de 3e plek in de poule. Senioren 2 is kampioen en speelt volgend jaar reserve overgangsklasse mét schotklok. Weten hoe de overige teams van Dindoa geëindigd zijn? Kijk dan op https://www.dindoa.nl/site/competitie/standen.

Lees hier het artikel van de KNKV voor de totale besluitvorming. Zo zijn er ook besluiten genomen over de slotfase van de hoogte korfbalcompetities (o.a. Korfbal League) en wordt hiervoor nagedacht over het invoegen van een tussenklasse.

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 30 maart 2020

CSV Dindoa is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor de A1. Op het veld en in de zaal speelt het team in de eerste klasse. 

Een uitgebreide toelichting is in een profielschets opgesteld. 

Ben jij een ambitieuze, enthousiaste trainer, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wil je meer informatie, mail dan naar of neem contact op met Uulke van Barneveld 06-17397307 

Pagina 1 van 127