nieuws 1714

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 18 september 2019

Rondom de Nationale Sportweek organiseert Korfbalvereniging Dindoa drie open trainingen voor de Kangoeroe Klup.

Op zaterdag 21 september, 28 september en 5 oktober van 9.30 tot 10.30 zijn er gratis open trainingen voor jongens en meisjes van 3 tot en met 6 jaar.

Bent u op zoek naar een leuke sport voor uw zoon of dochter? Kom dan eens kijken bij de Kangoeroe Klup. Uw kind mag direct meedoen.

Bij de Kangoeroe Klup worden allerlei leuke balspelletjes gespeeld om zo te leren wat ‘korfballen’ is. Drie maanden mag er gratis meegetraind worden.

De open trainingen zijn in de zaal van Dindoa aan de Watervalweg in Ermelo.

U kunt uw kind voor één van de trainingen of misschien wel allemaal aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. 

Voor informatie kunt u contact opnemen met

Aanmelding Open Training Kangoeroe Klup

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 10 september 2019

Binnenkort geeft Marry Schuurkamp weer een workshop met dit keer een herfststuk op boomstronk.

Het beloofd weer een gezellige avond te worden met hapje en drankje en natuurlijk gaat iedereen naar huis met een mooi stuk voor op tafel. Succes gegarandeerd!

Dus schrijf je snel in voor woensdag 25 of donderdag 26 september via . De avond begint om 20 uur in de kantine. Kosten zijn €17,50 per persoon.

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 6 september 2019

Ieder jaar reikt het bestuur tijdens de Algemene Ledenvergadering de activiteitenbeker uit aan de vrijwilliger van het jaar. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om als lid iemand te nomineren voor deze beker.

Dus wie heeft zich de afgelopen periode enorm ingezet voor onze vereniging en verdient volgens jou deze mooie waardering voor het vrijwilligerswerk dat hij of zij doet?

Stuur je inzending naar  en wie weet krijgt hij/zij de beker uitgereikt op 7 oktober.

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 6 september 2019

Vrijdag 4 oktober is het weer zover. Dan is er Bingo in de kantine van Dindoa van 16.00 uur tot 18.00 uur. Kosten zijn €2,50 per persoon.

Deze bingo is voor de Kangoeroes, de F- en E-jeugd. En natuurlijk mag je een vriendje en/of vriendinnetje meenemen.

Jij komt toch ook?

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 5 september 2019

De vakantie is weer voorbij. De trainingen zijn begonnen en de meeste wedstrijdkleding is uitgedeeld. Tijd voor de jaarlijkse teamfoto’s. Reserveer vast in je agenda, 16/17/18 september, de juiste tijden volgen via je trainer. Er zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de vaste trainingsavond. Ook dit jaar sponsort Harro Vakfotograaf deze foto's en reserveert zijn tijd hiervoor.

Aan de trainers; Geef tijdig aan (mailtje of appje naar Edith) indien er spelers zijn die nog geen pasfoto hebben voor sportlink, dan kan deze ook ingepland worden. 

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 7 september 2019

De ladder hangt, dus de laddercompetitie gaat van start.

Een ladderwedstrijd is een individuele schotwedstrijd die het hele veldseizoen loopt. Het is de bedoeling dat je door elkaar uit te dagen zo hoog mogelijk op de ladder komt te staan. De spelregels hiervoor staan in bijgaand document.

De competitie is gestart op 7 september. De ladder (in de vorm van een piramide van magnetische naamplaatjes) hangt op het mededelingenbord buiten.

Margriet de With

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 30 augustus 2019

Ook de jongste jeugd is ingedeeld en gaat vanaf volgende week competitie spelen.

Klik hieronder voor de link naar de teamindeling, trainers en trainingsdagen.

Veel plezier allemaal en zet ’m op.

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 20 augustus 2019

Ondanks meerdere advertenties en oproepen is het tot op heden niet gelukt om iemand bereid te krijgen die de oefenwedstrijden wil regelen. De Tc werkt op vol vermogen en probeert zoveel mogelijk het nodige te regelen maar garandeert niet dat er voor elk team een oefenwedstrijd voor de zaal zal zijn.

Deze vacature zien we uiteraard heel graag ingevuld. Het voordeel van deze taak is het zelfstandig en in eigen tijd kunnen werken aan het oefenprogramma. Per competitie (3x per jaar) worden deze wedstrijden ingepland.

Is dit iets voor jou en voel jij je geroepen om je steentje bij te dragen? Stuur een mailtje naar of neem contact op met Uulke van Barneveld (voorzitter Tc)  06-17397307

 

 

 

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 16 augustus 2019

Helaas heeft de trainer van de A2 zich enkele weken geleden om eigen redenen teruggetrokken. De Tc is daarom dringend op zoek naar een trainer voor de A2. De A2, een jong en ambitieus team, speelt 2e klasse. Iets voor jou, neem dan contact op met Jan Willem van den Berg (contactpersoon) of Uulke van Barneveld (voorzitter Tc). Een mailtje naar  kan natuurlijk ook.

 

 

 

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 6 augustus 2019

Voor de Communicatie Commissie zijn we op zoek naar versterking! We zoeken naar een iemand die het leuk vindt om op het gebied van communicatie en (social) media zijn of haar steentje bij te dragen aan Dindoa. Dit is bijvoorbeeld een ideale mogelijkheid om ervaring op te doen als je een opleiding wilt doen of doet in de richting van communicatie, media of journalistiek. Maar ook als je het gewoon heel leuk lijkt om te doen ben je van harte welkom!

De Communicatie Commissie is verantwoordelijk voor alle uitingen van Dindoa via de website, de pers/kranten, de nieuwsbrief en alle Dindoa socials (Twitter, Facebook en Instagram).

De rol die jij gaat vervullen staat niet vast en kan worden overlegd met de commissie. Waar wij aan denken:

  • Maken van een interview of schrijven van een artikel over een evenement of een nieuwswaardige gebeurtenis (ongeveer iedere twee maanden).
  • Het opstellen van de tweewekelijkse nieuwsbrief.
  • Meedenken met alle communicatieve uitingen.
  • Mogelijk beheren van (één van) de Dindoa social media kanalen.

Daarnaast komt de Communicatie Commissie drie keer per seizoen bijeen, dus dat is te overzien. ;)

Ben jij een taalvirtuoos, snel en creatief, en lijkt het jou leuk om bij te dragen aan de communicatie voor Dindoa? Laat het dan weten aan Robin de Veer ().

Pagina 1 van 123