nieuws 1742

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 26 januari 2020

Zaterdag 8 februari is er weer de mogelijkheid om voorafgaand aan de wedstrijden van de selectie te genieten van een heerlijk buffet op Dindoa.

In samenwerking met onze hoofdsponsor Slagerij R van der Vlis bieden wij deze avond een stamppottenbuffet. Welke stamppotten en de prijs per persoon is afhankelijk van het aantal aanmeldingen maar zal maximaal €7,50 per persoon zijn. Bent u erbij? Aanmelden kan hieronder.

Vanaf 18.00 uur zal het buffet klaar staan! De wedstrijden van het tweede en eerste beginnen om 18:55 en 20:15.

Aanmelding Buffet

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 19 januari 2020

U kent het vast wel van uw zomervakantie: zwembadgasten die ’s morgens vroeg hun badhanddoek aan de rand van het zwembad leggen of op een ligbed om zo verzekerd te zijn van een goede plek later op de dag.

Dit fenomeen heeft nu ook zijn intrede gedaan bij Dindoa. De dames MS. en MB. hebben de primeur; om een goed uitzicht te hebben op de wedstrijden van senioren 1 en 2 leggen zij hun “handdoekje” alvast klaar.

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 18 januari 2020

De balsponsor van deze week is Quiek Familie Fysio, voor vriendelijke en fysieke aandacht voor jou en je kind(eren). Dat is waar wij voor staan: een praktijk die zich in een prettige sfeer op de hele familie richt.

Bij Quiek Familie Fysio kun je terecht voor fysiotherapie, cesartherapie, kinderoe­fentherapie en handtherapie.

Quiek wordt overigens uitgesproken als ‘kwiek’, en dat is niet voor niets: kwiek betekent fris, levenskrachtig, vitaal. En dat is waar wij graag aan werken.

Voor meer informatie kijk op https://quiek.nl/.

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 16 januari 2020
Afgelopen maandag kreeg de D-jeugd van Dindoa een clinic van Oranje onder 17.
Maandagavond speelde de selectie van Dindoa tegen Oranje O17. Het team van bondscoach Barry Schep wist beide wedstrijden te winnen. Een mix van Dindoa 2 en A1 spelers verloor de eerste wedstrijd met 8-26 en Dindoa 1 verloor nipt met 16-18 van de jonge talenten.
De foto's staan online dus bekijk ze snel!
Foto's wedstrijden: Facebook of fotoalbum op de website
Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 15 januari 2020

De D3 is dringend op zoek naar trainers die het resterende zaalseizoen, 1x per 2 weken, trainen kunnen geven. Op vrijdagavond, 18.30-19.30 uur, zijn de huidige trainers 6x niet beschikbaar en dus zijn we op zoek naar invaltrainers. Het betreft de volgende data:

17 jan
31 jan
14 febr
28 febr
13 mrt
27 mrt

Ben jij beschikbaar op bovenstaande data of een deel daarvan, meld je dan aan bij Sten Boehle (contactpersoon D) 06-29449808, of mail naar  

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 19 januari 2020

Het vliegtuig nadert vijandig gebied en lukt het jullie om het vliegtuig op tijd te laten landen?

Van 5 t/m 12 februari is er weer een escape room, namelijk Escape Room de Vliegbasis. Zit jij in de B, C, D of E-jeugd? Geef je dan nu snel op met je team!

Opgeven voor kinderen tussen de 13 en 16 jaar kan via https://datumprikker.nl/afspraak/inschrijven/p8xiezm234kr6b5m.

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen zich opgeven via https://datumprikker.nl/afspraak/inschrijven/phxrdeb52hzr6b5g.

Een team mag bestaan uit 3 tot 5 personen. Kosten zijn 5 euro per persoon. Inschrijven kan binnenkort via dit artikel.

Zorg dat je 15 minuten voor de starttijd aanwezig bent bij escape room, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 9 januari 2020

Het korfbaljaar is vrijdag 3 januari goed van start gegaan met het Sterretjestoernooi! Kinderen hebben genoten van een sportieve middag op Dindoa en enthousiast gespeeld.

Naast eigen jeugd waren er veel vriendjes en vriendinnetjes meegenomen en dat maakt het altijd extra leuk!

Voor iedereen die ook eens wil kijken of korfbal een leuke sport is, dan is er de mogelijkheid om drie keer gratis mee te komen trainen.

Meer foto's van de middag zijn te vinden op onze Facebook-pagina.

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 6 januari 2020

Op maandag 13 januari 2020 komt de nieuwe gekozen selectie van Nederland onder 17 jaar naar Ermelo. Oranje is in voorbereiding op de Korfball World Cup U17 op 27/28 juni in Eindhoven.

 

Volgens goed gebruik geeft de bondscoach (Barry Schep) samen met de Oranje spelers een clinic. En vanaf 18.25u speelt de selectie van Dindoa twee wedstrijden tegen Oranje U17 jaar.

Leuk weetje, de spelers en speelsters van Oranje komen uit het hele land, maar ook gewoon uit Harderwijk en Bennekom.

Programma

16.00-17.00 uur: clinic voor de D-jeugd (15.45 uur aanwezig)

18.25-18.30 uur: voorstellen

18.30-19.30 uur: wedstrijd 1

19.30-20.30 uur: wedstrijd 2

De toegang is gratis. Komen jullie allemaal kijken en aanmoedigen!!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 16 december 2019

Het eerste team van Dindoa is door de jury van de Ermelose sportverkiezing geselecteerd als één van de drie genomineerden voor Sportploeg van het Jaar 2019.

Afgelopen seizoen was een succes voor Dindoa 1 want voor het tweede jaar op rij werd het eerste op het veld kampioen. Daardoor promoveerde het van de tweede naar de eerste klasse en afgelopen veldseizoen van de eerste naar de overgangsklasse. Kortom, een fantastische prestatie die het zeker verdient om beloond te worden!

Breng nu jouw stem uit op Dindoa 1 als Sportploeg van het Jaar 2019 via https://www.interactie-ermelo.nl/ en wie weet gaan onze toppers er met de prijs vandoor! Stemmen kan nog t/m 13 januari 2020.

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 14 december 2019

De balsponsor van deze zaterdag is Bruijn Café.

In 2016 opende de bevlogen horecaman Gert de Bruijn samen met zijn vriendin Maria hun eigen Bruijn(e) café. Inmiddels heeft Bruijn café zich gevestigd als een gezellig succesvol café.

Het is een 18+ locatie, een plek voor muziek, een hapje en een drankje. “Gewoon een gezellig café” aldus Gert zelf. De Bruijn staat iedere dag zelf achter de bar, behalve op zaterdagmiddag dan moet hij voetballen.

Kom snel eens langs bij ‘Bruijn café’ op Stationsstraat 40!

Pagina 1 van 125