nieuws 1727

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 21 november 2019

Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat Helmi Masurel-Dekker is overleden.

Helmi was het oudste lid van Dindoa. Zij is 93 jaar geworden. 

Vele jaren heeft Helmi bij Dindoa langs de lijn gestaan om haar kinderen en kleinkinderen aan te moedigen. Later zijn daar achterkleinkinderen bij gekomen die ook nu nog bij Unitas in Harderwijk spelen. Daar heeft zij altijd erg van genoten.

Onze gedachten gaan naar haar familie, vrienden en kennissen en wij wensen hen veel sterkte toe.

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 19 november 2019

Door het enorme succes van afgelopen zaalseizoen wordt er aankomende zaterdag 23 november wederom na de wedstrijd van het eerste een karaoke avond georganiseerd.

Dus zing jij als een engeltje of vind je het gewoon leuk om een liedje door de microfoon te blèren, dan zijn wij opzoek naar jou!

Er zijn verschillende liedjes voor jong én oud. Dus kom allen na de wedstrijd van het eerste, dan gaan we er een swingende avond van maken!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 17 november 2019

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder/verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder of neem contact met lokaal aanspreekpunt Monique Tuns van Welzijn Ermelo via .

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 17 november 2019

Jij komt toch ook gezellig naar de workshop bloemschikken. Deze keer natuurlijk in het thema van de kerst.

Naast alle materialen is er koffie/thee en wat lekkers. Het belooft weer een gezellige avond te worden.

Iedereen is welkom, leden/buren/vrienden/familie.

Er is keuze uit twee avonden: woensdag 11 of donderdag 12 december om 20.00 uur. Kosten zijn 17,50 per persoon.

Aanmelden via .

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 10 november 2019

De huidige contactpersoon van de B-groep (Doortje van de Belt) gaat zich dit seizoen richten op het coördineren van de trainingsbegeleiding. Hierdoor ontstaat er binnen de TC een vacature. Wij zien deze vacature graag op zeer korte termijn ingevuld door een nieuwe contactpersoon die know how heeft vwb korfbalzaken.

Als contactpersoon heb je contact met trainers/coaches en heb je oog voor de ontwikkeling van de spelers. Je maakt deel uit van de TC en neemt deel aan de maandelijkse vergaderingen.

Is dit iets voor jou en/of wil je inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Doortje van de Belt (06-30621212) of Uulke van Barneveld (voorzitter TC, 06-17397307).

Mailen kan natuurlijk ook: .

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 9 november 2019

Ermelo zou Ermelo niet zijn zonder vrijwilligers! Als blijk van waardering organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Ermelo op woensdag 4 december van 14.00-17.00 uur in de Dialoog een ontspannen en feestelijke middag voor iedereen die vrijwilliger is voor ons dorp.

Wees van harte welkom voor een hapje en een drankje, volg een workshop, kom luisteren naar live muziek en ontmoet elkaar!

Je kunt de hele middag binnenlopen. Voor de workshops moet je je wel opgeven gezien het aantal beschikbare plaatsen. Dit kan door een mailtje te sturen naar .

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 6 november 2019

De feestdagen komen er aan en dat betekent dat Sinterklaas en de Kerstman cadeautjes moeten inslaan. Als je dit via Sponsorkliks doet levert het Dindoa een deel van het aankoopbedrag op. Dus ga eerst even langs Sponsorkliks!

Weten hoe het werkt? Lees het via https://www.dindoa.nl/site/top-sponsorkliks

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 6 november 2019

Woensdagmiddag kwamen 20 kinderen naar de kantine om aan de gang te gaan met pompoen snijden. Onder leiding van Jolande, Greet en Romy gingen zij creatief aan de slag.

Er werd hard en geconcentreerd gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn. Alle pompoenen zijn voorzien van een lichtje, wat in het donker een nog beter effect geeft. We kunnen terugkijken op een leuke middag.

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 10 november 2019

Elke club heeft er wel één rondlopen, de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club. Vorig jaar werd onze Margriet de With in het zonnetje gezet als Ermelose vrijwilliger van het jaar.

Dit jaar zijn er drie toppers van onze vereniging genomineerd voor Clubheld van het jaar, namelijk Gem Sikkema, Jolande van den Berg en de winnares van vorig jaar Margriet van der Beek, inderdaad, ditmaal onder haar meisjesnaam.

Stemmen kan tot 2 december, dus stem hier op onze clubhelden. En als je stemt, maak je ook nog eens kans op een groot feest voor de hele club, dus doen!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 22 oktober 2019

Vanaf 28 oktober wordt er weer door alle teams in de zaal getraind. De trainingstijden zijn in de onderstaande download te vinden.

Daarnaast is de teamindeling voor de E- en F-jeugd vernieuwd.

Na de laatste speelronde op het veld komend weekend worden de trainingstijden, teamindeling en ook het programma, de standen en teampagina's omgezet van het veld naar de zaal.

Pagina 1 van 124