Sam van der Beek krijgt alle ruimte voor 1 van zijn 7 doelpunten Sam van der Beek krijgt alle ruimte voor 1 van zijn 7 doelpunten

Dindoa wint met overtuiging en dubbele cijfers van TOP Vroomshoop; 24-11

Gepubliceerd in wedstrijdverslagen Geschreven door  30 september 2017

Na de klinkende overwinningen van Dindoa A1 en Dindoa 2 kon het eerste van Dindoa niet achterblijven. In de race om het kampioenschap deden de blauwwitters goede zaken door afgetekend te winnen van TOP uit Vroomshoop.

Lindsey Verheul zorgde na 10 seconden al voor een voorsprong die Dindoa de rest van de wedstrijd niet meer uit handen zou geven. De ploeg uit Ermelo speelde een gedegen partij korfbal tegen de gasten uit Vroomshoop. Op alle punten was de ploeg van Evert Houtriet de bovenliggende partij. Sterker in de rebound, in de afvallende ballen, in de passing en in het scoren. Sam van der Beek speelde zijn beste partij van dit seizoen, geholpen door de goede rebound van zijn vakgenoot Kasper Velgersdijk. Ook de dames van Dindoa lieten zich niet onbetuigd. In de miezerige regen hielden zij met gemak het hoofd koel en scoorden zelf  7 keer en brachten vaak de heren in stelling. Dindoa speelde zoals het wou spelen, overheersend en zijn wil opleggen aan de tegenstander. Wat de Ermeloërs zich konden verwijten was dat de eigen score niet hoger was dan de 24 doelpunten die er gemaakt werden en dat men in de tweede helft teveel verdedigingsfouten maakte.

Ondanks de regen was er de trouwe supportersgroep van Dindoa die het eigen vlaggenschip naar een overwinning toezong en ondanks de regen zorgde voor een goede sfeer op het sportpark.

Scores Dindoa: Marlon van Diest 1; Jorik Velgersdijk 1; Kasper Velgersdijk 1; Aniek Odding 2; Lindsey Verheul 2; Dian Schuurkamp 2; Mark Bronkhorst 4; Jonatham van der Beek 4 (2); Sam van der Beek 7

Volgende week wacht voor Dindoa 1 de uitwedstrijd tegen het Nunspeetse Hellas.