Aniek Odding als altijd in de ondersteuning voor de aanvallers Aniek Odding als altijd in de ondersteuning voor de aanvallers

Dindoa wint met gemak oefenwedstrijd tegen Amsterdams Rohda; 30-19

Gepubliceerd in wedstrijdverslagen Geschreven door  10 november 2019

Dindoa is bezig zich voor te bereiden op het nieuwe zaalseizoen. Op het veld speelt Dindoa 1 klasse hoger dan in de zaal dus de intentie van het zaalseizoen is om kampioen te worden en ook in de zaal naar de overgangsklasse te gaan.

Afgelopen zaterdag liet Dindoa zien absoluut klaar zijn voor het nieuwe zaalseizoen. Dindoa 2 won krap met 19-17 van Rohda 2 maar het eerste stond al in de rust voor met 17-10 voor. Het waren deze wedstrijd weer als vanouds Saskia Lieman en Daphne van den Berg die de meeste doelpunten scoorden. Verdedigend was de thuisploeg erg sterk en kregen de Amsterdammers maar weinig kansen. Aanvallend liep het bij Dindoa erg goed. Het was voor het publiek een leuke en erg sportieve wedstrijd om te zien. Direct in de tweede helft werd er in de eerste minuut al vier keer gescoord en kwam de stand op 19 – 12. Daarna liep Dindoa uit naar 24 – 12 en kon de thuisploeg rustig de wedstrijd uitspelen om daarna lekker de overwinning in de kantine te vieren. scores Dindoa: Aniek Odding 1; Mark Bronkhorst 1; Roy van Boven 2; Karianne van der Velde 2; Tom van den Berg 3; Kasper Velgersdijk 3; Daphne van den Berg 8; Saskia Lieman 10 (1)

Het belooft een spannend zaalseizoen voor Dindoa te worden waarbij een ieder hoopt dat promotie mogelijk wordt.