Dindoa moest afgelopen zaterdag naar Amstelveen in de bekende Bankrashal uitspelen tegen de koploper in de eerste klasse, KVA. Thuis werd er moeizaam gewonnen met 29 – 28 en uit ging het niet veel makkelijker. Voor het publiek was het een spannende wedstrijd want de ploegen namen gedurende de wedstrijd niet meer dan 2 doelpunten verschil. Het was KVA dat de score opende en het duurde tot de achttiende minuut voor Dindoa door een schot van Daphne van den Berg op voorsprong kwam; 7 – 8. Direct daarna scoorde Daphne nogmaals en de 7 – 9 werd al gauw 8 – 9; toen 8 – 10 door Saskia Lieman en daarna kwam KVA weer gelijk met 10 – 10 en de ruststand werd 11 – 11. KVA had één geweldige aanvaller, een man van al 36 jaar die zeer beweeglijk was en prachtige afstandschoten scoorde. In de tweede helft was het Kasper Velgersdijk die Dindoa weer op voorsprong zette maar de gelijkmaker kwam in dezelfde minuut. De hele tweede helft bleef het wisselen wie de leiding in de wedstrijd nam. Sam van der Beek werd er in gezet en zijn eerste balcontact was direct een doelpunt. Met nog vijf minuten te spelen was de stand weer gelijk; 21 – 21 en KVA nam weer de leiding over. Jorik Velgersdijk scoorde vlak voor tijd nog de gelijkmaker, 23 – 23 en in de laatste seconde van de wedstrijd werd de bal uit de hand van een speler van Dindoa geslagen en kregen de ErmeloΓ«rs nog een strafworp. Sam van der Beek werd speciaal hiervoor er in gezet maar helaas voor hem en Dindoa rolde de bal over het randje van de korf en viel net buiten de korf naar beneden. Door het gelijkspel blijft KVA bovenaan staan en Dindoa staat op een gedeelde derde plaats met 2 punten achterstand.

Scores Dindoa: Karianne van der Velde 1; Sam van der Beek 1; Kasper Velgersdijk 2; Mark Bronkhorst 2; Jonathan van der Beek 2; Saskia Lieman 3; Jorik Velgersdijk 6; Daphne van der Berg 6.

Dindoa 2 deed zeer goede zaken in Amstelveen tegen KVA 2. De eerste helft was dramatisch. Steeds was er een achterstand van 5 punten. De rust ging in met 12 – 7 maar uiteindelijk won Dindoa 2 met 15 – 17. Door deze overwinning kunnen zij volgende week thuis kampioen worden in de reserve eerste klasse. Volgende week speelt Dindoa thuis tegen het Haagse Achilles.