Dindoa dat aantrad met 2 invallers vanwege de blessures van Jorik Velgersdijk en Saskia Lieman moest vol aan de bak tegen het altijd sterke ASVD. Dindoa twee had in de wedstrijd daarvoor laten zien hoe het wel moest door met 29-11 te winnen van ASVD 2.

De Drontenaren openden de score en kwam al snel met 0-2 voor te staan. Daarna herpakte Dindoa zich en Bjarne Sinneker maakte de aansluittreffer. In de aanvallende rebound schoot Dindoa tekort waar het juist in de verdedigende rebound over had. Na wat slordigheden in de aanval bij de Ermeloërs kwamen de gasten op een 3-5 voorsprong. Toen was het Dindoa dat de leiding in het spel nam en met nog 5 minuten te spelen in de eerste helft zorgde voor de gelijkmaker; 6-6. ASVD liet dit niet op zich zitten en scoorde nog 2 maal in de laatste twee minuten waardoor de ruststand 6-8 werd in het voordeel van de Drontenaren.

In de rust werden de winnaars van de speculaasactie van Dindoa bekend gemaakt; De E1 en de C2 hadden de meeste speculaas verkocht. In totaal bracht de speculaasactie netto bijna 4700 euro op.

De tweede helft met een verdere uitloop voor ASVD. De wedstrijd was lekker fel maar bovenal sportief met een scheidsrechter die de boel goed in de hand hield. Het lukte Dindoa niet om minder dan twee punten te naderen op de bezoekende ploeg. Ondanks de toejuichingen van de Blue Sharks en het massaal toegestroomde publiek liep ASVD uit naar een voorsprong van zeven punten in de zestiende minuut; 14-21.

Dindoa wist er nog wel een eindspurt uit te halen door drie benutte strafworpen van Kasper Velgersdijk, twee afstandschoten van Jelmer Steenkamp en twee fraaie toverballen van Mark Bronkhorst.

Ook ASVD bleef in deze eindfase doorscoren en sloot de wedstrijd af met een 19-24 overwinning.

Scores Dindoa: Bjarne Sinneker 1; Marlon van Diest 1; Eline Odding 1; Jonathan van der Beek 1 (1); Jelmer Steenkamp 3; Mark Bronkhorst 3; Kasper Velgersdijk 4 (3); Daphne van der Berg 5

Dindoa twee ruimschoots van ASVD 2 met 29-11 en Dindoa A1 won van MIA met 14-12

Volgende week speelt Dindoa weer thuis. Het eerste speelt tegen ZKV en het tweede speelt de kraker tegen Unitas 3.