Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures voor vrijwilligers

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  9 september 2018

Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk voor de vereniging en de sport. Zonder vrijwilligers geen Dindoa.

Rondom de Dindoa Startdag hebben wij aandacht gevraagd voor het vrijwilligerswerk op Dindoa. Ook in het nieuwe seizoen staan er weer veel vrijwilligers klaar om het komende korfbalseizoen een succes te maken, maar er zijn ook nog een aantal vacatures.

De volgende vrijwilligers worden nog gezocht:

  • Commissielid Commissie Ontwikkeling & Stimulering. Organiseren van diverse activiteiten door het korfbaljaar heen om de korfbalsport te stimuleren. Denk aan de sport- en spelmiddagen voor alle kleuters in Ermelo, het Schoolkorfbaltoernooi en korfballessen op basisscholen. Zo proberen we met name kinderen enthousiast te krijgen voor het korfbalspel.
  • Communicatie Topper (Communicatie Commissie). Maken van een interview of schrijven van een artikel over een evenement of een nieuwswaardige gebeurtenis. Goede kans om ervaring op te doen op het gebied van communicatie, media en journalistiek.
  • Communicatie Sponsors. Om de taken op het gebied van sponsoring en communicatie goed te laten verlopen, zoeken we een schakel tussen de beide gebieden met als voornaamste doel de communicatie van, tussen en naar sponsoren te optimaliseren. Een ideale kans om jouw netwerk te benutten of juist te vergroten en om op een creatieve manier sponsors aan iedereen te laten zien!
  • Ondersteuning Technische Commissie. Denk aan diverse projectmatige en administratieve zaken en het meewerken aan het ontwikkelen van een jeugdplan. Kan naar eigen inzicht worden ingevuld.
  • Commissie Ledenwerving en Behoud. Tijden veranderen voortdurend en de keuze aan sport- en cultuurmogelijkheden is enorm. Dindoa wil alles uit de kast halen om nog meer mensen enthousiast te maken en te houden voor het korfbal en alles wat in en rondom Dindoa zoal gebeurd. Wil jij meewerken aan het opzetten van deze nieuwe commissie?
  • Kantinemedewerkers (Ka-Fee Commissie). Elke zaterdag is de kantine open van vroeg tot laat en bruist het van de gezelligheid. Koffie, thee, frisdrank, lichte alcohol, broodjes, fruit, diverse snoep en hartige versnaperingen, het gaat bij ons over de toonbank. Wij zoeken: hulp voor met name de zaterdagmiddag en tijdens het zaalseizoen ook voor de zaterdagavond. Wij werken in blokken van 4 uur. Hoe vaak bepaal je zelf, wij streven naar 1 keer per 6 weken.
  • Schoonmakers. Elke maandagmorgen is de schoonmaakploeg in de weer met het poetsen van onze mooie accommodatie. Kantine, keuken, entree, toiletten en de overige (vergader)ruimtes worden dan onder handen genomen. Uitbreiding van deze ploeg is zeer welkom. Hoe vaak: dat bepaal je zelf, wij streven naar 1 keer per 6 weken.
  • Medewerkers Oud Papier Actie. Wij zijn op zoek naar ouders die een paar keer per jaar willen helpen. Concreet betekent dit: op zaterdagochtend met de vrachtwagen mee de wijk in om de blauwe kratjes te legen.
  • Coördinator Oud Papier Actie. Coördineren op zaterdagochtend: trap bij container brengen, koffie rondbrengen, trap weer ophalen (trekhaak is een vereiste om de container trap te verplaatsen). Tijdsinvestering is 3 tot 4 keer per seizoen een zaterdagochtend.

Alle vacatures worden up-to-date bijgehouden op de Vrijwilligers pagina op de website (onder 'Vereniging' > 'Vrijwilligers'). 

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van de vrijwilligerstaken, neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Margriet via  of 0341-560025, of iemand van desbetreffende commissie.

Mocht je andere ideeën hebben om je talent in te zetten voor Dindoa? Ook deze zijn van harte welkom.