Update: Deuren tot 1 juni op slot, ook veldcompetitie afgelast

Update: Deuren tot 1 juni op slot, ook veldcompetitie afgelast

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  23 maart 2020

De deuren van Dindoa blijven tot 1 juni op slot. Dat is het gevolg van de additionele maatregelen die op 23 maart zijn aangekondigd door het kabinet. Daarnaast heeft het KNKV alle geplande wedstrijden in het tweede deel van de veldcompetitie afgelast, evenals alle toernooien en evenementen. Over de afwikkeling van de veldcompetitie (dus rangschikking, promotie en degradatie) besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april. Dit is ook de uiterlijke datum waarop besloten wordt over de afwikkeling van de zaalcompetitie in de wedstrijdsport, waarvan alle wedstrijden al eerder zijn afgelast.

Maandag 16 maart maakte het KNKV al bekend dat de zaalcompetitie 2019-2020 van de breedtesport niet zal worden uitgespeeld en als niet gespeeld wordt beschouwd. Daarnaast zijn de Korfbal League finale en het Korfbalcongres van 4 april afgelast.

Houd voor het laatste nieuws de website van het KNKV in de gaten via https://www.knkv.nl/nieuws/coronavirus-updates. Er zullen ook geregeld updates verschijnen in dit artikel op de Dindoa website.