Dindoa en Houtriet gaan door, De Boer stopt na drie prima jaren

Dindoa en Houtriet gaan door, De Boer stopt na drie prima jaren

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  marry 9 januari 2019

Evert Houtriet gaat ook volgend korfbalseizoen aan de slag als hoofdtrainer van de Dindoa-selectie. Voor het tweede team van de korfbalclub moet worden uitgekeken naar een nieuwe trainer. Jan de Boer heeft eind van het lopende seizoen drie jaren Dindoa 2 onder zijn hoede gehad en zal hierna vertrekken.

De beslissing om het contract van Houtriet te verlengen was snel genomen. De TC heeft ter voorbereiding op het bestuursbesluit met de direct betrokkenen inventariserende gesprekken gehouden. Daaruit bleek dat tevredenheid heerst over de huidige situatie. Houtriet, dit lopende seizoen voor het tweede jaar hoofdtrainer van Dindoa, ziet dat er nog voldoende rek zit in de talentvolle groep en dat het plafond nog niet bereikt is. Met volle overtuiging wordt dan ook door alle partijen uitgekeken om de samenwerking in het nieuwe seizoen een vervolg te geven. Dindoa is uiterst content met de verlenging van Houtriet.

Voor Senioren 2 wordt op zoek gegaan naar een nieuwe trainer. De Boer heeft aan het eind van het seizoen het team drie jaren succesvol getraind en gecoacht. Het tweede team van Dindoa speelt in de zaalcompetitie en in de veldcompetitie reserve eerste klasse en draait daar in de top mee.