Sterkliniek Dierenartsen Ermelo organiseert hondenkeuring bij Dindoa

Sterkliniek Dierenartsen Ermelo organiseert hondenkeuring bij Dindoa

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  Sponsorcommissie 7 oktober 2018

Senioren 5 sponsor Sterkliniek Dierenartsen Ermelo organiseert op zaterdag 20 oktober een gratis gezondheidskeuring voor honden op Dindoa.

In de lijn van "de gezonde kantine" en "jongeren op gezond gewicht" zal dierenarts Paul van Aalst die middag een diergeneeskundige keuring uitvoeren, onder het mom van "hoe (sport)gezond is jouw hond?". Tijdens deze controle wordt met name aandacht besteed aan fitheid (hart, longen), bewegingsapparaat (bespiering, gewrichten) en gewicht. Uiteraard zal ook de rest van de hond gecontroleerd worden, en er is ruim tijd voor allerlei vragen.

Na de keuring kunnen de baasjes een ‘fitheidscertificaat’ krijgen, evenals een kleine goodie bag met een kortingsbon. Ook als je normaal gesproken naar een andere dierenartsen praktijk gaat met je viervoeter ben je van harte welkom voor controle, vragen, of zelfs second opinion.

Aspirant leden van Dindoa (zoals je buren, vrienden, familie) zijn welkom. De keuring vindt plaats van 13.00-15.00 uur, zodat er daarna zeker nog tijd is om bij Senioren 1 te blijven kijken.

Mocht je interesse hebben en denk je te komen, reageer dan via , dan kunnen we een inschatting maken hoe druk het wordt en hoeveel goodie bags er klaar gemaakt moeten worden!

Voor verdere vragen kun je het beste Paul zelf benaderen.