Sponsoractie Gulf/Tinq

Sponsoractie Gulf/Tinq

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  Sponsorcommissie 17 maart 2019

Kortgeleden is het sponsorbedrag van €1.079,33 over 2018 ontvangen, dat is weer iets meer dan over 2017. Deze actie loopt inmiddels al 17 jaar en heeft al in totaal €21.126,- voor Dindoa opgebracht. En het sponsorbedrag stijgt naarmate we meer met een aan Dindoa gelinkte Fuel-card tanken bij een Gulf of Tinq pompstation, waar ook in Nederland. Nieuwe deelnemers aan deze actie zijn dus van harte welkom.

Voor wie het nog niet weet, deelname aan deze actie kost jou helemaal niets, geen tijd en geen geld, en je kunt op drie manieren mee doen.

  1. Als je bij een tankstation van Gulf of Tinq tankt en je betaalt met een “Fuel card” die aan Dindoa is gelinkt, ontvangt Dindoa 1,36 eurocent per getankte liter brandstof. De Fuel card werkt precies als een bankpasje, het verschuldigde bedrag wordt van je bankrekening afgeschreven. Aanvraagformulieren voor zo’n Fuel card zijn bij mij verkrijgbaar.
  2. Als je met een auto van de werkgever rijdt en een multi-tank-card gebruikt, of een gelijksoortige kaart, kan je ook aan deze actie meedoen. In dat geval hoef je alleen maar de tankbonnen bij mij in te leveren. Ook over deze tankbonnen krijgt Dindoa 1,36 eurocent per getankte liter brandstof.
  3. Op de balie bij Gulf aan de Hamburgerweg staat een spaarpot. Als je zelf de zegeltjes niet wilt gebruiken kun je ze daarin doen. Deze zegeltjes sparen we ook en deze leveren Dindoa 4,33 eurocent per stuk op.

Dus wie wil meedoen aan deze actie of graag eerst meer informatie wenst, een telefoontje of mailtje naar onderstaand nummer/e-mailadres is voldoende om alle informatie en een aanvraagformulier te krijgen.

Tankstations van Gulf en Tinq in de regio vind je op de volgende adressen:
Gulf      Ermelo Hamburgerweg 93
            Harderwijk Amperestraat 6a
            Putten Garderenseweg 110
            Putten Strand Nulde

Tinq      Ermelo Lokhorstweg 3
            Ermelo Kolbaanweg 25
            Harderwijk Verkeersweg 3
            Putten van Geenstraat 105

Bert Klösters
Hamburgerweg 174
3851 ER Ermelo
Tel. 0341-564237
E-mail: