Selectie organiseert online pubquiz

Selectie organiseert online pubquiz

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  2 december 2020

Op 19 december a.s. presenteert de selectie van CSV Dindoa een geheel eigen pubquiz. Als selectie willen wij wat terugdoen voor de club en we hopen zo veel mogelijk mensen/leden te bereiken. Een team mag uit max 4 personen bestaan en houd aub de coronarichtlijnen in acht. De pubquiz is voor 16 jaar en ouder.

De pubquiz begint om 20:00 stipt. Het is een avondvullend programma en aan het einde zullen we weten wie de master of pubquiz is! Daarnaast hebben onze sponsoren Intersport, Bruijn Café en Knipsalon van Willigen leuke prijzen ter beschikking gesteld. Er valt dus echt iets te winnen!

De pubquiz zal via Zoom gestreamd worden. De link daarvoor zal later via de mail verstuurd worden met verdere informatie.

Daarnaast verkopen wij ook eigen gemaakte borrelplanken! De borrelplank is gevuld met hapjes waar u tijdens de pubquiz lekker van kunt genieten. Voor 2 personen kost dit €12,50 en voor 4 personen €20,-. Alle winst hiervan gaat natuurlijk naar onze eigen vereniging. De borrelplanken worden op de dag zelf bij u thuis bezorgd! Geef dus uw adres door.

Normaal betaalt u €5 per team om mee te doen aan de Dindoa pubquiz. Dit vragen wij nu niet van u, maar zoals jullie weten heeft elke sportvereniging het op dit moment zwaar. Daarom proberen wij als selectie Dindoa ook te helpen en vragen we u ook voor een kleine bijdrage. Dit is niet verplicht, maar wordt natuurlijk wel enorm gewaardeerd. De betaling zal via tikkie voldaan worden! Het bedrag mag u dan zelf invullen!

Aanmelden voor de online pubquiz kan via de volgende link: https://forms.gle/WjU2XC2Ec7qKkJms8