Schoolkorfbal dit jaar te volgen via Tournify

Schoolkorfbal dit jaar te volgen via Tournify

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  Commissie O&S 1 mei 2019

Op maandag 13 mei start het Instituut Jacob Cats Schoolkorfbaltoernooi bij Dindoa. Dit jaar doen er een record aantal deelnemers mee in 127 teams! Drie avonden lang bevolken honderden kinderen en hun supporters de velden van Dindoa aan de Watervalweg.

Maandag 13 mei zijn de wedstrijden voor de groepen 7 en 8. Dinsdag 14 mei spelen de groepen 5 en 6, en woensdag 15 mei de groepen 3 en 4. De eerste wedstrijd is om 17.30 uur. Ook dit jaar spelen alle groepen 4Korfbal (4 tegen 4 spelers). 

Voor elke klas/groep zijn er Instituut Jacob Cats wedstrijdbekers te winnen (eerste, tweede, derde en vierde prijs). De winnaars bij groep 8 komen eveneens in het bezit van de wisselbeker, die beschikbaar wordt gesteld door de gemeente Ermelo. 

Aanmoedigingsprijs
Voor elke avond is er een aanmoedigingsprijs te winnen. Deze prijs is voor de school die hun teams op de meest creatieve, enthousiaste en sportieve manier aanmoedigt. Denk hierbij aan originele spandoeken, een positieve yell, etc.

Volg het toernooi op de voet
Dit jaar is het toernooi voor het eerst te volgen via https://tournify.nl/live/dindoa. Hierop kan je per team of avond de poule-indeling, wedstrijden, uitslagen en standen zien en dit wordt tijdens de avond goed bijgehouden.

Voor meer informatie over het toernooi kijk je op de Schoolkorfbal pagina te vinden via link in de balk bovenaan de website.