Promovideo Dindoa gelanceerd

Promovideo Dindoa gelanceerd

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  19 januari 2019

Zaterdag 19 januari is de Dindoa promotievideo gelanceerd rondom de thuiswedstrijd van het eerste team. De filmers van Tortilla Media hebben mooi werk verricht door korfbal en onze vereniging op een spectaculaire manier in beeld te brengen.

De video is vanaf nu te bekijken via YouTube, maar ook via de verschillende social media accounts (Facebook, Twitter en Instagram) van Dindoa.

Waarom een promotievideo?
Afgelopen seizoen heeft Dindoa de stimuleringsprijs van een bedrag ter waarde van 250 euro gewonnen van de KNKV. Dit bedrag hebben wij gekregen om een professionele promotievideo te laten maken van de vereniging.

Deze promotiefilm willen we onder andere gaan gebruiken voorafgaand aan het Schoolkorfbaltoernooi. In de maanden voor het toernooi verzorgt Dindoa korfbaltrainingen op basisscholen tijdens gymlessen om kinderen, en voornamelijk jongens, enthousiast te maken voor korfbal. De promotiefilm gaat worden getoond in de klassen waarin de lessen worden gegeven. Op deze manier wordt de korfbalbeleving zichtbaar gemaakt.