Pietengym en kleurplatenwedstrijd E-jeugd t/m Kangoeroes

Pietengym en kleurplatenwedstrijd E-jeugd t/m Kangoeroes

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  Evenementen Commissie 11 november 2017

Vrijdag 1 december wordt er voor de jongste jeugd een activiteit georganiseerd. We beginnen de avond met een pietenparcour, waarbij elk kind meerdere onderdelen gaat uitvoeren. Wanneer de kids het parcour hebben gedaan, hebben ze de kwaliteiten van een echte piet! Ze ontvangen dan een echt pieten diploma!! Er worden verschillende onderdelen uitgevoerd. Van over de daken lopen om de cadeautjes in de schoorstenen te gooien tot het rijmen van een liedje voor Sinterklaas. 

De pietengym van dit jaar wordt gecombineerd met een kleurplatenwedstrijd. Ieder kind vanuit de E-jeugd t/m de Kangoeroes mag een sinterklaaskleurplaat tekenen. Maak je tekening zo mooi mogelijk, schijf duidelijk je naam, leeftijd en team op de tekening en wie weet kiest Sinterklaas wel jouw tekening uit tijdens de pietengym!

Het belooft een sportieve en gezellige avond te worden!! Het begint om 18:00 en de kids kunnen on 20:00 weer opgehaald worden.

In de inloophal moeten de kleurplaten in een doos worden ingeleverd vóór 30 november. Tijdens de pietengym wordt de winnaar door Sinterklaas bekend gemaakt!