Klokbeker groep 8 wint Schoolkorfbaltoernooi

Klokbeker groep 8 wint Schoolkorfbaltoernooi

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  15 mei 2018

Maandagavond ging bij Dindoa het Jacob Cats Schoolkorfbaltoernooi van start. De groepen 7 en 8 waren de eerste avond aan de beurt. Het was een prachtige zonnige avond. Het was een gezellige drukte op de velden van Dindoa.

Voor het eerst werd er ook in deze groepen mono-korfbal gespeeld (4 tegen 4). 26 teams uit groep 8 en 23 teams uit groep 7 streden om de bekers.

 

Groep 8

In de halve finale van groep 8 speelden de Klokbeker 2 tegen de Juliana 2. Deze werd dik gewonnen door de Klokbeker met 10-3. De andere halve finale ging tussen de Juliana 4 en de Goede Herder 2. Juliana 2 won met 7-2. Ook hier een duidelijke winnaar.

Dit beloofde een hele spannende finale en dat werd het ook. Klokbeker 2 trok aan het langste eind en ging er met de winst vandoor (uitslag 4-2). Op 9 juni mag de Klokbeker strijden om het Gelders Kampioenschap dat gehouden wordt in Hoevelaken.

 

Groep 7

De halve finale in groep 7 ging tussen de Bernard 3 en de Juliana 1. De Bernhardschool was duidelijk de sterkste en won deze partij met 7-3. In de andere halve finale speelden de Klokbeker en Margrietschool tegen elkaar. Deze partij werd door de Klokbeker gewonnen.

De finale werd een mooie strijd tussen de Klokbeker en de Bernhardschool, waarbij de Bernhardschool de winst pakte.

 

Uitslagen

Groep 8
1. Klokbeker 2
2. Juliana 4
3. Goede Herder 2
4. Juliana 2

Groep 7
1. Bernard 3
2. Klokbeker 6
3. Margriet 2
4. Juliana 1

Een fotoverslag van de dag is te vinden op onze Dindoa Facebookpagina.