Informatie rond teamindeling, (selectie)trainingen en meer!!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  Marry 24 mei 2018

Achter de schermen is de commissie sporttechnische Zaken al geruime tijd bezig met de komende teamindeling. Altijd een hele klus en ook dit jaar zijn er weer de nodige uitdagingen! De balans jongens/meisjes en heren/dames is ver te zoeken. Bij de C en B categorie hebben we jongens tekort maar bij de A en de Senioren hebben we zowaar een herenoverschot! Ook dit jaar is het weer een hele puzzel en doen we ons uiterste best om iedereen zoveel mogelijk naar tevredenheid in te delen.  

Op 4 juni tussen 16.00 – 17.00 uur wordt de teamindeling, voor zover bekend, op de site gepubliceerd!

Een grote groep spelers hoort echter pas na de selectietrainingen hoe de indeling exact zal zijn.

Indeling later tijdstip
De Senioren en A-jeugd worden na de zomer ingedeeld. Een grote groep Senioren is wel ingedeeld maar er bestaat de mogelijkheid dat e.e.a. nog gemuteerd wordt in verband met spelers die afvallen uit de selectie.

Bij de E- en de F-jeugd krijgen we, mede door het schoolkorfbal, nieuwe aanmeldingen binnen. Dit maakt dat indelen nu niet zinvol is en ook deze categorie wordt na de zomervakantie ingedeeld.

Afronding trainingen
Diverse teams willen met elkaar nog een afsluiting houden. Dit kan in juni. Daarna stoppen alle trainingen en gaan we vakantie houden!

Informatie in vakantietijd
Houd ook in de vakantieperiode de site in de gaten voor informatie. Trainingstijden, oefenwedstrijden etc. worden via de site bekend gemaakt.