Hoge opkomst algemene ledenvergadering

Hoge opkomst algemene ledenvergadering

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  Bestuur 14 oktober 2018

Afgelopen maandag 8 oktober was de Algemene Jaarvergadering voor leden. Het verplaatsen van de avond naar een maandagavond eerder in het seizoen had zijn effect, want de opkomst was hoog.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk hebben de commissies zich weer van hun goede kant laten zien met hun pitches. Daarbij werden leden bijgepraat over wat er bij de verschillende commissies op de planning staat voor komend seizoen. De pitches en vragen vanuit de leden brachten een goede interactie.

Het belangrijkste besluit van de avond was de contributieverhoging. De afgelopen vijf jaar heeft de vereniging geen contributieverhoging hoeven toe te passen, maar dit jaar werd het wel doorgevoerd met instemming van de leden.

De activiteitenbeker is dit jaar naar Robin de Veer (voorzitter Communicatie Commissie) gegaan. Hij mag de beker met trots een jaar in zijn huiskamer plaatsen voor zijn tomeloze toewijding en inzet voor de club.

Voorzitter Gert de With heeft aan een aantal leden de speld voor 25 jaar lidmaatschap mogen overhandigen. Hij prees hierbij de inzet en hun trouw zijn aan de club. Els en Pieter Schimmel, Daisy te Brake, Jorinde van Diest, Bob van der Knaap en Jurjen Folkers ontvingen de speld.

Vanaf dit jaar is er een nieuwe secretaris aangesteld voor het bestuur. Edith Foppen heeft het termijn van drie jaar volgemaakt en draagt het stokje over aan Annerieke Dijkstra. Annerieke is oud lid van Dindoa en weer terug in Ermelo en onze vereniging.

Gert de With is wederom voor een jaar langer voorzitter van de club.