Het grote 50-jarig jubileumfeest krijgt een vervolg op 14 april!

Het grote 50-jarig jubileumfeest krijgt een vervolg op 14 april!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  Evenementen Commissie 23 januari 2018

De EC en Kantinecommissie zullen samen met het bestuur elke 2 jaar een grandioze feestavond gaan organiseren. In navolging van september 2015 zal het eerstvolgende feest op zaterdag 14 april 2018 plaatsvinden. Onze mooie sporthal zal dan omgebouwd worden tot concerthal, waar de coverband Ten Speed voor ons zal optreden. Het belooft een geweldige avond te worden met voor ieder wat wils. Kijk op hun website www.ten-speed.nl en de voorpret kan al gaan beginnen.

Het wordt een feest van vrijwilligers voor vrijwilligers en iedereen (jong en oud) die betrokken is bij Dindoa. Dus ook jullie vrienden!

Er is een maximaal aantal kaarten beschikbaar, welke in de “voorverkoop” gratis en op naam te verkrijgen zijn via . Op de feestavond zelf zullen de kaarten € 5,00 kosten. Dus bestel snel, want op=op!

Zet 14 april vast in je agenda en kom allemaal genieten van een geweldige avond uit, gewoon lekker thuis bij Dindoa.

Commissies, nodig jullie contacten (zoals sponsoren) en vrijwilligers uit. Leden, kom samen met je familie en vrienden. Samen maken we er een geweldige avond. Het wordt een feest van ons allemaal voor ons allemaal.

Bij vragen en/of ideeën kun je altijd een van onderstaande mensen terecht.

Gert de With, Jonathan van der Beek, Arijan Menken, Jolande van den Berg