Gezocht: schrijver van artikelen en contactpersoon voor pers

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  20 september 2020

Voor de Communicatie Commissie zijn wij op zoek naar iemand die als contactpersoon voor de pers/PR wil fungeren en artikelen kan schrijven. Je bent eerste contactpersoon als de pers contact met ons opneemt en zorgt ervoor dat Dindoa veel in de Ermelose kranten en nieuws te zien is. Een belangrijke taak is de verslaglegging van nieuwswaardige gebeurtenissen op Dindoa. Deze artikelen, bijv. interviews, worden gebruikt in de Dindoa nieuwsbrief en online kanalen, maar worden ook gedeeld met de Ermelose media. 

Ben jij degene die ad hoc artikelen kan schrijven en de externe communicatie voor Dindoa kan coördineren? Neem dan even contact op met Robin de Veer via . Het hebben van goede contacten op Dindoa is een pré, want dit vergemakkelijkt het schrijven van de artikelen.

De Commissie Communicatie verzorgt en ondersteunt de interne en externe communicatie van CSV Dindoa. De belangrijkste taken zijn het onderhouden van de website en social media, alsmede het uitgeven van nieuwsbrieven. Verder coördineren we de externe communicatie.