Escaperoom - Lossen jullie de zaak op?

Escaperoom - Lossen jullie de zaak op?

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  6 februari 2021

Lossen jullie de zaak op?

HA! Goed dat jullie er zijn. Er is iemand die jullie hulp goed kan gebruiken. 
Deze escaperoom staat in het teken van de Zielinski broers. Wie dat zijn?
Ja dat is dus een hele goede vraag. Wanneer jullie dit, en andere vragen rondom de broers willen beantwoorden is dit online avontuur voor jullie weggelegd!

Voordat jullie gaan beginnen is het belangrijk om onderstaande informatie even door te lezen. Zo wordt er voorkomen dat jullie het avontuur niet af kunnen maken. 
- Schrijf alle informatie die nuttig lijkt op, ook antwoorden van vorige opdrachten kun je opnieuw nodig hebben. Daarnaast kun je, wanneer je alle stappen en antwoorden hebt opgeschreven ook gerust even pauzeren en op een later moment door.
- Wanneer er foutmeldingen worden gegeven bij wachtwoorden is het belangrijk om na enkele keren de website even te vernieuwen. Dit omdat de website reageert op meerdere foute antwoorden. 
- Jullie zullen een online escaperoom spelen. Dit betekent dat jullie alle hulpmiddelen van het web mogen gebruiken.
- Jullie kunnen hints bekijken, zorg in dit geval dat je altijd alleen de hint bekijkt die jullie echt nodig hebben. Dit voorkomt dat jullie hints lezen voor verdere stappen in het spel.
- Er wordt geadviseerd om een laptop of vaste pc te gebruiken. Telefoons en/of tablets zullen sommige websites anders weergeven waardoor het lastiger is opdrachten te voltooien.

Hebben jullie bovenstaande informatie goed doorgelezen?
Dan lijkt het erop dat jullie kunnen gaan beginnen aan het avontuur. 


Klaar voor?
Klik op de link hieronder om te starten..
Wil jij onze club steunen en meer van dit soort activiteiten? Doneer hier