Inschrijving escape room 'Das Krankenhaus' geopend

Inschrijving escape room 'Das Krankenhaus' geopend

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  Evenementen Commissie 9 oktober 2017

Op de Zanderij staan al ruim 50 jaar elke zaterdag vele mensen de korfbalteams aan te moedigen. Dindoa, de club die speelt op de Zanderij, heeft sinds een aantal jaar een mooie nieuwe accommodatie waar alle kinderen en volwassenen veel plezier van hebben. Wat weinig mensen weten, is dat vroeger, voordat Dindoa opgericht werd, er op dit terrein duistere praktijken plaatsvonden. Er gaan zelfs geruchten dat er een oude Duitse man rond zwierf die zichzelf als arts voordeed. Heel veilig en schoon handelde hij niet en de kamers waarin hij werkte waren ook verre van hygiënisch. 
 
Jullie hebben van dit gerucht gehoord en daarbij kwam dat een van jullie vorige week hoorden dat er nog overblijfselen zijn van de kamer. Zelfs gaat er rond dat de mensen die zijn wezen kijken, sindsdien niet meer van zich hebben laten horen. Als jullie naar binnen lopen in de kamer valt de deur achter jullie dicht en horen jullie een Duitse stem...
 
Lukt het jullie om te ontsnappen voor het te laat is?

Een escape room is een interactief spel waarbij je met een groepje wordt opgesloten in een kamer. Door het volgen van aanwijzingen en het oplossen van puzzels en raadsels moet je proberen te ontsnappen uit deze kamer. De opdracht is om dit binnen 60 minuten te doen.

Zondag 19 november tot en met zondag 26 november is de escape room te doen. Vanaf de B-jeugd is het mogelijk om mee te doen en de kosten per persoon zijn €5,- (incl. een consumptie). Groepen bestaan uit 3 tot 5 personen en moeten 15 minuten voor de start van hun blok aanwezig zijn. De groep die het snelst ontsnapt ontvangt een leuke verrassing na de speelweek.

Inschrijven kan via deze link. Elke groep heeft één contactpersoon die zich inschrijft door een account aan te maken. Gebruik hierbij je voor- en achternaam plus mailadres. Vervolgens kan je een tijdsslot kiezen. Vul bij het kiezen van dit tijdsslot bij 'opmerking' je mobiele nummer in zodat we je kunnen bereiken mocht het nodig zijn.

Zorg voor jezelf dat het duidelijk is in welke groep je zit en dus niet in meerdere groepen tegelijk. Overleg dus eerst goed uit welke personen een team bestaat en schrijf je daarna pas in.