Coronaprotocol en trainingsschema vanaf 25 mei

Coronaprotocol en trainingsschema vanaf 25 mei

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  22 mei 2020

UPDATE: Er geldt een aangepast trainingsschema met kleine wijzigingen per maandag 25 mei. Zie onderstaande download.

UPDATE: Vanaf maandag 18 mei gaan ook een aantal Senioren teams weer trainen. De onderstaande download bevat het nieuwe trainingsschema inclusief trainingstijden voor Senioren teams.

Zoals eerder gecommuniceerd zullen op 6 mei de jeugdtrainingen weer worden hervat. Voor de kinderen tot en met 12 jaar en jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar zijn de maatregelen dusdanig versoepeld dat deze weer trainingen kunnen volgen. Om de trainingen vlot en veilig te laten verlopen is er door het bestuur een protocol opgesteld voor het hervatten van de trainingen. Daarnaast is er een aangepast trainingsschema met nieuwe trainingstijden opgesteld. Dit protocol en het trainingsschema kunt u hieronder downloaden.

We vragen u het protocol goed door te nemen en te bespreken met uw kind. We hopen dat de tijdsblokken die zijn ingepland strikt worden nageleefd, dit is essentieel voor het veilig verloop van de trainingsavonden. Tijdens de trainingsavonden is er op de accommodatie een corona-coördinator aanwezig die toeziet op het naleven van de regels. We hopen op deze manier weer veilig te kunnen gaan trainen.

Omdat het bij de training van de kangoeroes wenselijk is dat ouders aanwezig zijn, gaan deze trainingen tot nader bericht niet door. Voor de seniorenteams blijven sportactiviteiten in teamverband niet toegestaan en deze groep kan dan ook geen beroep doen op de sportaccommodatie.

Het bestuur