Dindoa speelt oefenwedstrijd tegen nationale ploeg China

Dindoa speelt oefenwedstrijd tegen nationale ploeg China

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  28 november 2017

Dinsdag 19 december speelt de selectie van Dindoa een oefenwedstrijd tegen China. De Aziatische korfballers doorlopen een oefenprogramma in Nederland ter voorbereiding op de Korfbal Challenge eind december in Rotterdam. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Dindoa trainer Evert Houtriet ziet de oefenwedstrijd als een prachtige gelegenheid om de prestaties van zijn team te meten met de Chinese internationals. De verwachting is, dat de snelle en behendige Chinese korfballers voor een spannend spektakel kunnen zorgen. Het Chinese team staat op de ranking van de Internationale Korfbal Federatie als zesde genoteerd. Tijdens hun verblijf in Nederland wordt het Chinese team begeleid door oud-bondscoach Ben Crum.

Op de Korfbal Challenge mag China zich de eerste avond al meten met Team NL (Oranje). Met een ijzersterk deelnemersveld wordt in Rotterdam van 27 t/m 30 december top entertainment verwacht met deelnemers als Top/SolarCompleet, Tsjechië, Portugal en Chinees Taipei. Kaarten verkrijgbaar via de volgende link: https://www.korfbal.nl/korfbalchallenge.

Voor inlichtingen over de oefenwedstrijd: Anne van Marle