Bernhard beste Schoolkorfballers groep 4, Irene de baas bij groep 3

Bernhard beste Schoolkorfballers groep 4, Irene de baas bij groep 3

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  Commissie O&S 17 mei 2018

Woensdagavond kwamen de groepen 3 en 4 in actie bij het Jacob Cats Schoolkorfbaltoernooi. Ook op de laatste avond was er nog volop actie en gezelligheid op de velden van Dindoa. De kinderen werden aangemoedigd door hun leerkrachten, ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes. 13 teams uit groep 3 en 17 teams uit groep 4 gingen de strijd met elkaar aan.

De meeste kinderen van groep 3 en 4 hadden de afgelopen weken tijdens schooltijd training van een aantal selectiespelers van Dindoa. Ze waren dus goed voorbereid op het toernooi. Gezien het goede spel wat de kinderen lieten zien, kan wel gezegd worden dat de training z'n vruchten heeft afgeworpen, want wat werd er goed gespeeld!

 

Groep 4

In groep vier ging de strijd in de halve finales tussen de Margriet 1, Juliana 1 en de Bernhard 2 en 3. De teams van de Bernhard troffen elkaar al in de halve finale. Met een 0-4 overwinning ging de Bernhard 3 door naar de finale. Juliana 1 wist met 5-2 van de Margriet 1 te winnen.

De finale ging tussen de Juliana 1 en de Bernhard 3. De kinderen lieten een mooie pot korfbal zien, waarbij de kinderen van de Bernhard 3 de overwinning pakten (4-1).

 

Groep 3

In de halve finale domineerden de roze shirts van de Ireneschool die met drie teams vertegenwoordigd waren. De Goede Herderschool nam het op tegen de Irene 1. Een spannende pot die eindigde met 4-3 in het voordeel van de Irene 1. In de andere halve finale speelden Irene 2 tegen Irene 3. Hier was het Irene 2 die met 2-0 won.

In de finale moest Irene 1 en Irene 2 uitvechten wie de beker zou winnen. De Irene 1 wist maar liefst 6 keer te scoren en met een 6-2 winst was de beker voor Irene 1.

 

 

Uitslagen

Groep 4
Bernhard 3
Juliana 1
Margriet 1
Bernhard 2

Groep 3
Irene 1
Irene 2
Goede Herder 3
Irene 3

 

Een fotoverslag van de dag is te vinden op de Dindoa Facebookpagina.