Balsponsor van de week: Tortilla Media

Balsponsor van de week: Tortilla Media

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  18 januari 2019

Wij, Roland en Remco Guijs zijn de oprichters van Tortilla Media. Tortilla Media bestaat inmiddels bijna vier jaar en is een in Ermelo gevestigd videoproductiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in promotievideo’s en social mediacampagnes, al produceren we ook regelmatig bruiloftsfilms, recaps van bedrijfsevenementen en corporate producties.

Onze kracht zit in de persoonlijke benadering, dat de video echt past bij wat de klant wil uitstralen. Omdat we betrokken zijn van het intake-gesprek tot de lancering staan wij garant dat elke video die we afleveren uniek en opvallend is, maar wel voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Vandaag gaat de Dindoa promovideo die door Tortilla Media is gefilmd in première. Filmen bij Dindoa was voor ons als Ermeloërs ook een thuiswedstrijd, waar wij hebben genoten van de samenwerking met deze vereniging. De goede sfeer en het teamgevoel vielen meteen op!

Benieuwd naar wat wij zoal produceren? Neem dan een kijkje op www.tortillamedia.nl of neem contact met ons op via  of 06-34065358.