Algemene Jaarvergadering 2017

Algemene Jaarvergadering 2017

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  Bestuur 30 oktober 2017

Afgelopen vrijdagavond vond de jaarlijkse jaarvergadering voor de leden van Dindoa plaats. Sinds vorig jaar is de vergadering interactief door “pitches" van de commissies. Ook dit jaar waren de commissies ruim vertegenwoordigd en voorbereid om alle leden hun nieuwe plannen te presenteren. 

Traditiegetrouw werden de leden met een 25 jarig jubileum gehuldigd, Jurian Laanstra heeft van onze voorzitter de 25 jarig speld overhandigd gekregen. De voorzitter feliciteerde hem met dit jubileum en nodigde Jurian uit om in de toekomst weer als spelend lid Dindoa te komen versterken. Ook Annelies Besselsen heeft haar 25 jarig jubileum bereikt, helaas kon zij niet aanwezig zijn. De voorzitter zal op een later termijn haar de speld overhandigen.

De activiteitenbeker is dit jaar naar Saskia van den End gegaan. De voorzitter haalde in zijn vooraankondiging aan dat het bestuur namens alle leden de enorme inzet van CSZ en Saskia uitzonderlijk enorm waardeerde. De CSZ heeft dit jaar wederom veel energie geleverd in het samenstellen van de teams. Zelfs in de zomervakantie heeft Saskia niet stilgezeten en is zij samen met de CSZ enorm druk geweest om alle teams van trainers te kunnen voorzien. Een spotlight dit jaar voor haar is zeer terecht. 

Dit jaar zat het bestuurstermijn voor Esther Elfrink erop, de voorzitter prees haar inzet voor haar organisatie van het jubileumjaar en de communicatie vanuit het bestuur naar O&S en de evenementencommissie. Haar functie zal binnen het bestuur worden ingevuld door Rieki Steenkamp. Onder luid applaus van de aanwezigen is haar benoeming goedgekeurd. Wij wensen haar veel succes met haar nieuwe bestuursfunctie als algemeen lid. Daarna nam Henk ter Haar het woord en deelde mede dat ook de bestuurstermijn van Gert de With zijn einde had bereikt. Twijfel om nog drie jaar bij te tekenen heeft hem doen besluiten om zijn termijn te verlengen met een jaar. Henk roemde zijn inzet op bestuursgebied, maar ook zijn Blauw-Wit hart wat altijd spreekt. Door de aanwezige leden is deze verlenging met applaus aangenomen.

De opkomst van aantal leden was helaas teleurstellend voor ons als bestuursleden. Deze avond is juist een mooie gelegenheid om met elkaar eens te spreken over nieuwe plannen en als bestuur vinden we het juist goed om jouw mening te horen! Na de vergadering was er een mogelijkheid om de sterkte/zwakte analyse van de club in te vullen, deze zal de komende bestuursvergadering op de agenda gezet worden. Heb jij nu toch nog input hiervoor? Twijfel dan niet en stuur een mail naar: . Want wij zijn van mening binnen Dindoa telt elke mening. "Dindoa samen kijken we verder!"