Actie Schoon Belonen werpt vruchten af 

Actie Schoon Belonen werpt vruchten af 

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  2 december 2018

Het project Schoon Belonen in Ermelo draait op volle toeren. Ruim 20 sportclubs, scholen, kerken en andere maatschappelijke organisaties uit Ermelo doen er aan mee. Na een succesvolle pilot staat het project als een huis en ook bij Dindoa doen wij actief mee.

Het project Schoon Belonen is een project waarbij flesjes en blikjes worden verzameld en ingeleverd. Naast een schone omgeving levert het project een mooie financiële vergoeding op voor onze vereniging. Elke volle zak met ingezamelde blikjes of petflesjes is 15 euro waard. Dindoa heeft tot nu toe maar liefst duizend euro opgehaald met de actie.

Wat Schoon Belonen in Ermelo extra bijzonder maakt, is dat de flesjes 100% recyclebaar zijn. De ingezamelde kleine petflesjes worden verwerkt bij Morssinkhof in Zeewolde en zij maken er weer nieuwe petflesjes van.

Wil je ook bijdragen aan de actie? Lever dan je flesjes en blikjes in bij Dindoa. Alle kleine petflesjes (tot 0.5 liter) en drankblikjes kunnen worden ingeleverd. Denk aan waterflesjes, limonadeflesjes en blikjes frisdrank.