Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 13 augustus 2020

Vanaf maandag 17 augustus wordt er gestart met het trainen in voorbereiding op het nieuwe korfbalseizoen (tenzij er door de trainers voor jouw team een andere datum is doorgegeven).

Om de trainingen vlot en veilig te laten verlopen is er door het bestuur een protocol opgesteld. In dit protocol wordt er voldaan aan de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid, NOC*NSF en het KNKV.

We vragen u het protocol goed door te nemen (met uw kind)! Het onderstaande protocol geldt voor de eerste twee trainingsweken (t/m 29 augustus). Richting de start van de competitie in het weekend van 5 september zal er een nieuw protocol worden gecommuniceerd.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 12 augustus 2020

In de week van 17 augustus wordt weer gestart met trainen, tenzij er door de trainers voor jouw team een andere datum is doorgegeven. 5 september start de competitie.
De teamindeling, trainingstijden en oefenwedstrijden zijn hieronder als download te vinden.

E/F/Kangoeroes
De jongste jeugd heeft andere startdata. De E en F-jes starten vanaf 24 augustus en de Kangoeroes 29 augustus.
De F-jeugd traint alleen de eerste trainingsweek op woensdag 26 augustus van 17.00 – 18.00 uur. De E-jeugd traint de eerste trainingsweek op dinsdag 25 en donderdag 27 augustus van 17.00 – 18.00 uur.
Hierna wordt de teamindeling voor de E- en F-jeugd geformeerd. Publicatie wordt 28 of 29 augustus. Vanaf dan gelden de trainingstijden/dagen zoals in onderstaand schema vermeld staan.

Houd voor wijzigingen/toevoegingen de site in de gaten!


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 6 augustus 2020

Dringende oproep: Voor onze D3 zijn we op zoek naar trainers. Lijkt het jou leuk om deze doelgroep trainen te geven, eventueel in combi met een teamgenoot of korfbalvriend/vriendin, meld je aan! Voor aanmelding en/of vragen....


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 5 juli 2020

Met het komend vertrek van Jan de Boer (A1) ontstond er binnen de Technische Commissie een uitdaging. Na een aantal gesprekken gevoerd te hebben is de kogel door de kerk: Roel van de Belt en Daniël de Bruijne zijn ingaand het nieuwe seizoen verantwoordelijk voor Dindoa A1. Beide mannen zijn geen onbekenden in korfballand en zeker niet voor Dindoa. De Bruijne, jarenlang speler van Dindoa 1, heeft in het verleden diverse teams bij Dindoa en buurtverenigingen getraind. Ook Van de Belt heeft ervaring in het trainerschap en is al eerder trainer/coach geweest van Dindoa A1. Veel ervaring dus bij beide mannen. Ervaring die de jonge spelersgroep goed kan gebruiken, zeker met de doelstelling om te promoveren naar de Overgangsklasse.

Vanaf het nieuwe seizoen komt er ook nog versterking binnen de A-spelersgroep. Boaz Poppe verruilt Unitas voor Dindoa. Al met al een mooi uitgangspunt voor resultaat en korfbalplezier.

Steven Brink en Herman Egberts waren al gecontracteerd voor Senioren 1 en 2. Gelukkig heeft ook Jan Velgersdijk besloten zijn taak als verzorger het nieuwe seizoen te willen continueren.  Dit mannentrio werkte afgelopen jaar ook al samen en Dindoa is dan ook uitermate verheugd dat dit voortgezet wordt. Dindoa wil aankomend jaar met het vlaggenschip promoveren naar de Overgangsklasse en Dindoa 2 is dit seizoen gepromoveerd naar de Reserve Overgangsklasse. Alle hens aan dek dus om kampioen te worden met Senioren 1 en met Senioren 2 te handhaven.

Het mag duidelijk zijn dat Dindoa vertrouwen heeft in bovengenoemde trainersstaf en het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoetziet!


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 20 juni 2020

De Technische Commissie () heeft de teamindeling voor het volgende seizoen samengesteld. Bekijk de teamindeling via de onderstaande download.

De Senioren- en A-selectie, de E- en F-jeugd worden bij de start van het seizoen ingedeeld.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 14 juni 2020

Het is net zo iets als alcohol maar dan niet voor een drankje. Voor en na elke training moet het sportmateriaal ontsmet worden. Dat doen wij met een ethanol oplossing. Die spuitbusjes en jerrycans met voorraad desinfecteer middel met ethanol is ons geschonken door de werkgever van Annerieke (secretaris Dindoa). Dit bedrijf was geen sponsor van onze club, maar met deze bijdrage in natura zijn wij heel erg blij. De firma Concreet Hygiëne willen we hiervoor heel erg bedanken!


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 14 juni 2020

Afgelopen week hebben korfballers Ruben de Vries (24) en Evianne van de Wiel (24) besloten om de overstap te maken van MIA naar Dindoa. Beiden komen uit Amersfoort en rijden graag twintig minuten naar Ermelo om de selectie te versterken. Het is een rare tijd om bij een nieuwe club te starten. Geen wedstrijden en alleen de trainingen op een verder stil terrein.

Vriend en vriendin maken graag samen de overstap. “We waren niet actief op zoek naar een nieuwe vereniging, maar werden benaderd door hoofdtrainer Steven Brink. Hij vroeg of we interesse hadden om bij Dindoa te komen spelen. We kenden Dindoa al als een prettige vereniging. Als sympathieke tegenstander, maar ook het publiek als enthousiaste fans”, aldus Ruben.

Omdat er versterking werd gezocht voor het tweede ging Evianne graag mee over naar Dindoa. Voor Evianne is dit het eerste stap buiten haar club. Zij heeft altijd in Amersfoort gespeeld en kwam vorig seizoen uit voor MIA 2. Ruben heeft een jaar in de selectie bij OVVO gespeeld. Hij ziet de selectie van Dindoa als mooie uitdaging: “Het eerste speelt goed onder leiding van Steven. Wat mij betreft gaat promotie zeker lukken.”

Ruben vindt zichzelf niet erg lang. Wel is hij een behendige speler die op alle posities uit de voeten kan. “Ik ben een all-rounder. Door slim te staan kan ik altijd dreigend zijn.” Ruben staat bekend om zijn spelinzicht, hij doorziet snel de zwakke punten van de tegenstander. Daarom wilde Steven hem ook graag hebben “Hij past goed in onze profielschets. Wij zien beiden als welkome toevoeging voor onze selectie en zijn blij dat ze voor Dindoa hebben gekozen.”

Beide spelers studeren nog en blijven gewoon in Amersfoort wonen, maar zullen vanaf nu dus zeer regelmatig in Ermelo te vinden zijn.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 3 juni 2020

Het afgelopen seizoen zijn er voorwerpen blijven liggen op Dindoa. Wie mist er al een tijdje iets?

Via de onderstaande download is een overzicht met gevonden voorwerpen te vinden. Deze spullen liggen bij Corina Verhoef (zie document voor details).


Pagina 1 van 194