Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 19 juni 2019

Ook dit jaar is de teamindeling weer een grote klus. Een traject waar de Technische Commissie langdurig en secuur mee bezig is.  De insteek om elke speler in te delen waar hij of zij hoort staat hoog in het vaandel, maar kan door omstandigheden beïnvloed worden. Zo hebben we te maken met krapte of juist overvolle teams. Tevens maakt de regelgeving van het KNKV dat oplossingen dikwijls niet zo eenvoudig zijn als het op voorhand lijkt.

Achter de schermen is echter hard gewerkt, diverse opties zijn bekeken en er is weer een indeling tot stand gekomen. Deze indeling wordt donderdag 20 juni (morgen dus) om 16.00 uur gepubliceerd.

 

Vragen? Neem contact op met de Tc :   

 

 


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 16 juni 2019

Dit veldseizoen zijn er naast het eerste nog acht teams kampioen geworden. Gefeliciteerd S4, S5, S6, S7, B2, C2, E5 en F2!

Mocht je nog een kampioensfoto hebben? Stuur deze dan naar .

Dindoa 6 werd kampioen door de mede-koploper Antilopen ruim te verslaan met 7-23.

Dindoa 7 vocht in een onderling duel om de eerste plaats en wist deze met 10-8 binnen te halen.

Dindoa C2 werd met overmacht kampioen en won alle duels in de poule.

Dindoa E5 heeft dit veldseizoen niet verloren en dus is er blijdschap!

Door winst op Spirit werd ook de F2 kampioen!


Geschreven door Gepubliceerd in wedstrijdverslagen 15 juni 2019

Dindoa kampioen! Voor tweede jaar op rij promotie.

 

Door een afgetekende winst op het Almelose AKC in Almelo, is Dindoa kampioen geworden in de eerste klasse nadat het vorig jaar kampioen werd in de tweede klasse. Dindoa speelt komend seizoen wederom in de overgangsklasse.

De wedstrijd tegen AKC was spannend. Er moest gewonnen worden want de voorsprong op nummer twee in de poule, ZKV, bedroeg slecht één punt.

Dindoa begon in Almelo sterk aan de wedstrijd. Bjarne Sinneker stond nog steeds in de basis vanwege de blessure bij Jonathan van der Beek. Direct in de eerste aanval schoot Kasper Velgersdijk de 0-1 waarmee het blauw witte publiek erg blij was. Dindoa was zelf met een bus vol supporters naar Almelo afgereisd om het vlaggenschip aan te moedigen. Overal langs het veld waren blauw witte vlaggen opgehangen en met zoveel Dindoa publiek leek het gewoon op een thuiswedstrijd.

Halverwege de eerste helft kwam Dindoa al ruim voor te staan met een 2-6 voorsprong. Mark Bronkhorst moest helaas met een spierblessure het veld verlaten en voor hem kwam Tom van den Berg in de plaats. De ploeg uit Ermelo speelde zeer sterk in de verdediging. Veel passes van AKC werden onderschept, het positiespel was goed en vooral ook in de rebound werden veel ballen afgevangen.

Tom van den Berg scoorde al snel nadat hij ingevallen en zorgde voor de 2-7.

Door zeer goed te coachen, de spelers onderling naar elkaar, maar ook coach Evert Houtriet, zorgde Dindoa er voor dat AKC in de eerste helft slechts 4 keer kon scoren. De ruststand was 4-11.

Door de harde wind die zijdelings over het veld ging, waren de afstandschoten wat lastig maar Dindoa speelde situaties op het veld goed uit en wist menig verdedigende actie te omzeilen. Bij het begin van de tweede helft was het al duidelijk dat Dindoa van AKC niet zoveel te vrezen had. Door goed samenspel lukte het de Ermeloërs om uit te lopen tot een 7-17 voorsprong. Het publiek begon Evert Houtriet al toe te zingen met: Evert bedankt, Evert bedankt. Deze coach zorgde er voor dat Dindoa 1 twee keer op rij kampioen is geworden. Toen de overwinning al wel zeker was, wisselde coach Evert Houtriet een aantal basisspelers voor invallers die vaker in het seizoen bij het eerste hadden meegespeeld. Belangrijk voor hen om ook in de feestvreugde mee te kunnen delen. AKC maakte nog wel een paar doelpunten maar echt dichtbij kwamen ze niet meer. Dindoa sloot de kampioenswedstrijd af met een 13-19 overwinning en daarna werd het feest in Almelo.

Thuis, op de Zanderij, werd het feest voortgezet en het bleef nog lang onrustig op het sportpark.

Spelers, coach, verzorger en publiek hebben er het hele seizoen lang voor gezorgd dat Dindoa een stabiele ploeg was en dat het resultaat dat men hoopte, behaald werd.

Scores Dindoa: Sam van der Beek 1; Jorik Velgersdijk 1; Kasper Velgersdijk 1; Naomi Hackenitz 1; Tom van den Berg 2; Daphne van den Berg 5; Saskia Lieman 8 (2)

Dindoa 2 verloor helaas tegen koploper en kampioen OVVO 3. Ook Dindoa A1 verloor de kampioenswedstrijd met 1 punt van koploper ASVD uit Dronten.  

 


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 14 juni 2019

 

En krijg zelf een leuk shirt met je naam erop!

Dindoa is blij met elk nieuw lid. Daarom willen we jou bij een nieuwe aanmelding bedanken met een leuk sportief cadeau. Dus doe je best en zorg voor nieuwe spelers!

Mail je eigen naam en de naam van het nieuwe lid naar

Vergeet natuurlijk niet de maat van je shirtje te vermelden.

 

 

Actievoorwaarden:

Deze actie loopt van 15 juni tot en met 31 augustus 2019

Het geldt alleen voor Dindoa leden tot en met 12 jaar en je kunt maximaal 1 shirt verdienen.

Het shirt wordt besteld als het inschrijfformulier getekend bij de ledenadministratie binnen in.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 10 juni 2019

De afgelopen weken waren spannende weken voor Dindoa. Zowel het eerste als de A1 zijn al weken verwikkeld in een strijd om het kampioenschap. Resultaten in beide poules hebben er voor gezorgd dat beide teams het kampioenschap in eigen hand hebben tijdens de laatste speelronde. Eenmaal winnen en het feest is een feit.

Het is het tweede jaar op rij dat ons eerste team kampioen kan worden. Vorig jaar promoveerde het op het veld van de tweede naar de eerste klasse en mogelijk stoot het dit jaar gelijk door naar de Overgangsklasse. Na het zaalseizoen heeft Dindoa 1 maar een punt laten liggen. Er waren vier overwinningen en een gelijkspel tegen Apollo. De afgelopen twee thuiswedstrijden tegen de lager geklasseerde ploegen OKO/BIES en EKC Nääs werden winnend afgesloten, maar werden niet overtuigend gewonnen. Echter verloor directe concurrent ZKV een punt door een gelijkspel tegen AKC, waardoor Dindoa de beslissing om het kampioenschap in eigen hand heeft gekregen. De laatste wedstrijd op zaterdag 15 juni is in Almelo tegen AKC en laat dat nou de tegenstander zijn waartegen Dindoa dit veldseizoen het beste op dreef was. In oktober werd thuis met 34-21 gewonnen. Toch zal het er om spannen. Dindoa beslist dit voorjaar de wedstrijden maar met enkele punten in haar voordeel, terwijl AKC tijdens deze periode net als Dindoa nog niet heeft verloren. Het zal geen makkelijke klus worden, dus onze support in Almelo kan van essentieel belang zijn! De wedstrijd wordt zaterdag 15 juni om 15.30 uur gespeeld in Almelo. Mocht Dindoa punten laten liggen, dan zal het moeten afwachten wat concurrent ZKV een dag later op de zondagmiddag doet tegen Apollo.

In de laatste speelronde valt ook de beslissing in de poule van Dindoa A1. Na de thuiswedstrijd op 25 mei tegen NKC '51 A1 zag de wereld er ineens heel anders uit voor de A1. Door een 6-12 verlies kwam de directe concurrent langszij en had het op basis van onderling resultaat een streepje voor. Dindoa had het kampioenschap niet meer in eigen hand, tot afgelopen weekend. Terwijl Dindoa A1 met 19-12 won van Sparta Zwolle, kwam er geen winnaar uit de onderlinge strijd tussen koploper ASVD en NKC '51. Dit betekent dat de kampioenstrijd beslist zal worden in een directe confrontatie op de slotdag tussen ASVD A1 en Dindoa A1. Bij een overwinning van onze A1 eindigt Dindoa als eerste van de poule, maar bij een gelijkspel of een verliespartij zal ASVD zich mogen kronen tot kampioen. Het belooft dus zaterdag 15 juni om 10.00 uur in Dronten een zeer spannende thriller te worden.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 8 juni 2019

UPDATE: De aanmeldformulieren in de kantine zijn per ongeluk verwijderd tijdens de schoonmaak. Dus had jij je voor maandag 10 juni op het formulier aangemeld voor het buffet, doe dat even opnieuw in de kantine of hieronder.

Zaterdag 15 juni sluiten we het seizoen af met een buffet en gezellig feest. Iedereen is welkom om een hapje te komen doen, het seizoen na te bespreken en feest te vieren. Het feest is voor iedereen: spelers, trainers, vrijwilligers, (oud)leden, aankomende leden, bestuur, commissies, ouders/verzorgers, etc.

Want feest is het sowieso: de S4, C2 en de E5 hebben het kampioenschap al behaald!

Treden zaterdag 15 juni S1, S5, S6, S7, A1, A3, B2, C3, E1, E2, E3, E4 en de F2 in hun voetsporen? Kom hen aanmoedigen en daarna gezellig feesten in de kantine.

Het buffet start vanaf ongeveer 19.00 uur! Kosten voor iedereen boven de 12 jaar is €7,50 en voor kinderen onder de 12 jaar €5. Geef je snel op voor het buffet (Chinees en frietjes) via het onderstaande formulier of in de kantine. Aanmelden kan tot en met donderdag 13 juni.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 7 juni 2019

UPDATE: Zwemfestijn gaat niet door i.v.m. te weinig aanmeldingen.

Het korfbalseizoen wordt spectaculair afgesloten met een waterkorfbal toernooi voor de senioren, A, B en C-jeugd, recreanten, sport overdag en de midweek.

Dit zwemfestijn is vrijdagavond 21 juni van 20.00 tot 22.00 uur in zwembad Calluna.

Kosten zijn €5 per persoon en dit dient contant betaalt te worden bij de entree.

Om het festijn door te laten gaan hebben we minimaal 50 opgaven nodig, dus neem zoveel mogelijk teamleden mee!

Aanmelden kan hieronder per team. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Een team mag uit spelers uit meerdere leeftijdscategorieën bestaan.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 3 juni 2019

De teamindeling voor het korfbalseizoen 2019-2020 wordt maandag 17 juni om 16.00 uur digitaal gepubliceerd op de website van Dindoa.

Zaterdag 15 juni is de laatste competitieronde. In de week daarna, van 17 t/m 21 juni, is Dindoa nog open en kunnen er met de teams afsluitende ‘trainingen’ worden gehouden.

Alle relevante informatie voor het nieuwe seizoen (startdata, oefenwedstrijden, trainers, trainingschema etc.)  wordt zo spoedig mogelijk vermeld op de site.

Houd ook in de vakantieperiode de site in de gaten!


Pagina 1 van 186