Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 24 april 2019

Dindoa E2 heeft met Quiek een nieuwe sponsor op de voorkant van het shirt staan.

Afgelopen zaterdag speelde de E2 voor het eerst in het shirt en het won gelijk ruim met 1-20!

Quiek familie fysio is een praktijk die zich op de hele familie richt en waar je terecht kan voor o.a. fysiotherapie, cesartherapie en kinderoefentherapie.


Geschreven door Gepubliceerd in wedstrijdverslagen 21 april 2019

Dindoa dat bij aanvang van de tweede helft veldseizoen op een gedeelde tweede plaats stond samen met MIA uit Amersfoort, behaalde een moeizame thuisoverwinning. De ploeg uit Amersfoort was erg sterk in met name de aanvallende rebound waardoor ze veel kansen creëerden en lange aanvallen konden spelen. MIA opende de score waarna Jorik Velgersdijk de 1-1 aantekende. Daarna was het weer MIA dat scoorde maar Jonathan van der Beek benutte een kleine kans onder de korf en zorgde voor 2-2. Toen was het aan Dindoa om het initiatief te nemen. De thuisploeg liep zelfs uit naar een 5-2 en 8-4 voorsprong waarna de ploeg uit Amersfoort sterker werd en terug kwam tot een ruststand van 11-10. Vlak voor het rustsignaal ging Jonathan van der Beek door zijn enkel en werd vervangen door Bjarne Sinneker die al een hele wedstrijd met het tweede had gespeeld.

In het begin van de tweede helft maakte Dindoa wat slordige foutjes, overtredingen waardoor de gasten terug konden komen tot 12-12. Dindoa liet dit niet op zich zitten en scoorde driemaal op rij 15-12. Ook floot de scheidsrechter voor overtredingen van MIA waardoor Dindoa twee strafworpen op rij kreeg en zodoende kon uitlopen naar 17-14. Toen was het weer aan MIA dat door goed spelen en veel rebounds de stand gelijk kon brengen op 18-18. Met nog 5 minuten te spelen werd het alsnog een heel spannende wedstrijd. De twee dames van Dindoa die nog niet gescoord hadden, zorgden voor een belangrijke eindspurt. Naomi Hackenitz scoorde de 19-18, MIA de 19-19 en Aniek Odding zorgde voor de 20-19 en de eindstand 21-19. Door deze overwinning blijft Dindoa nog in de race voor het kampioenschap in de eerste klasse.

Scores Dindoa: Naomi Hackenitz 1; Kasper Velgersdijk 1 (1); Aniek Odding 2; Bjarne Sinneker 2; Daphne van der Berg 2; Jonathan van der Beek 2; Mark Bronkhorst 3; Jorik Velgersdijk 4; Saskia Lieman 4 (2).

Dindoa 2 won ook zeer moeizaam van MIA 2 in een wedstrijd met weinig doelpunten; 10-8.

Op 11 mei speelt Dindoa de uitwedstrijd tegen Apeldoorn. Beide ploegen speelden al 1 keer op het veld tegen elkaar en ook al 2 keer in de zaal.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 19 april 2019

Zaterdag 11 mei organiseert de Ka-Fee Commissie weet het Dindoa Darttoernooi.

Aanvang is om 19.00 uur en het toernooi start om 19.30 uur. Iedereen vanaf de B-jeugd is welkom en kosten zijn slechts 5 euro per persoon.

Inschrijven kan op het inschrijfformulier in de kantine of via . Uiterlijke inschrijfdatum is 8 mei.

Neem je eigen dartpijlen mee. Thema: kom zo gek mogelijk verkleed!


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 14 april 2019

De Blue Sharks waren afgelopen zaterdag ook aanwezig tijdens de zaalkorfbalfinale in de Ziggodome.

Als trouwe fan van Dindoa en de Blue Sharks kon de dag van Eef de Leeuw niet stuk, want Eef zag zijn oude club Fortuna kampioen van Nederland worden.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 7 april 2019

Zaterdag 6 april is Dindoa C1 tweede geworden op het Eindtoernooi voor de 1e Klasse C-jeugd. Een geweldige prestatie, gefeliciteerd!

In de poule speelde de C1 drie wedstrijden. De eerste wedstrijd ging helaas verloren met 6-9, maar Dindoa herpakte zich goed. De twee andere wedstrijden in de poule werden gewonnen met 9-2 en 5-3.

De finale werd gespeeld tegen kv CSL uit Britsum (Friesland). Helaas was de tegenpartij een maatje te groot en werd de finale verloren met 12-5. 

Het toernooi werd georganiseerd door Thrianta en vond plaats in Het Activum in Hoogeveen.

De zeven teams die meededen naast Dindoa waren Exakwa (Lelystad), CSL (Britsum), Avanti (Pijnacker), KZ Danaiden (Leiden), Vitesse (Barendrecht), Sporting Delta (Dordrecht) en IJsselvogels (Moordrecht). 


Geschreven door Gepubliceerd in wedstrijdverslagen 30 maart 2019

Dindoa mocht de laatste zaalwedstrijd van het seizoen thuis aantreden tegen de nummer vier uit de poule, Phoenix uit Zoetermeer. De selectie van Dindoa gaf iedereen in de zaal voor de wedstrijd een leuk blauw klaphandje als bedankje voor de nimmer aflatende trouw aan de club.

Uit had Dindoa de wedstrijd tegen Phoenix verloren met 25-20. Het was toen zeker niet de beste wedstrijd van beide teams. Zaterdag was het ook niet de beste partij van beide ploegen. Phoenix speelt een spelletje met een heel hoog baltempo maar alles wordt via grote afstand geschoten en met de lengte van heren benutten ze zo af en toe de rebound. Dindoa kwam in de eerste minuut al wel op voorsprong door 2 maal achtereen te scoren. Het lukte de Ermeloërs niet om stevig uit te lopen op de gasten. Phoenix bleef mee scoren met Dindoa en zorgde bij 6-6, 7-7 en 8-8 steeds voor de gelijkmaker. Pas in de laatste minuten van de eerste helft kon Dindoa 2 punten afstand nemen door scores van Daphne van den Berg en Jonathan van der Beek; 10-8

De tweede helft leek in het begin verdacht veel op de eerste helft. Beide ploegen bleven aanvallen en speelden een hoog baltempo. Dindoa werd door het thuispubliek enorm toegejuicht bij de scores en onderscheppingen die de ploeg liet zien. Coach Evert Houtriet ging halverwege de tweede helft, toen Phoenix de afstand tot Dindoa weer tot 2 punten terug had gebracht !4-12, de eerste wissels toepassen. Dit bracht weer nieuwe energie in het team en Dindoa liep direct uit van 15-13 naar de eindstand van 18-14 waarbij Phoenix pas in de laatste minuut hun laatste punt konden scoren. Daarvoor bleven de Zoetermeerse schoten 10 minuten lang zonder resultaat.

Door de overwinning op Phoenix eindigt Dindoa strak op een derde plaats in de eerste klasse.

Scores Dindoa: Naomi Hackenitz 1; Mark Bronkhorst 2; Jonathan van der Beek 2; Bjarne Sinneker 3; Daphne van der Berg 5; Saskia Lieman 5 (2)

Dindoa twee verloor in de laatste minuten net van SKF 3; 23-25

Op 20 april begint het eerste van Dindoa aan de tweede helft van de veldcompetitie met een thuiswedstrijd tegen MIA 1. Dindoa gaat op het veld nog steeds voor de overwinning in de eerste klasse. De ploeg uit Ermelo staat op tweede plaats met slechts 1 punt achterstand op ZKV.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 29 maart 2019

Woensdagmiddag heeft Dindoa wederom de jaarlijks Sport- en Spelmiddag georganiseerd voor kinderen van de groepen 1 t/m 3. Ongeveer 75 kinderen beleefden een gezellige, sportieve middag.

Het was voor iedereen een mooie kennismaking met korfbal en wij hopen dat de kinderen enthousiast zijn gemaakt voor de sport.

Leerlingen van een sportklas van Groevenbeek hielpen mee met de begeleiding van de middag. Super bedankt Groevenbeek!

Vond jouw zoon of dochter het leuk en wil hij/zij nog een keer komen korfballen? Zaterdagen 6 en 13 april zijn er open Kangoeroetrainingen in de Dindoahal van 9.00 - 10.00 uur. Wij zouden het leuk vinden jou daar weer te zien!


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 29 maart 2019

Helaas is ons trainingsveld (gras) afgelopen winter bezocht door dassen, hierdoor is het veld op dit moment niet bespeelbaar en kan er dus ook niet op getraind worden. Het is derhalve de bedoeling (voor de teams die op gras trainen) dat er gebruik gemaakt gaat worden van het wedstrijdveld voor de trainingen.  Gelet op de omstandigheden van het wedstrijdveld is het nadrukkelijk NIET de bedoeling dat er direct achter de sporthal wordt getraind maar juist achter het kunstgrasveld aangezien hier de grond veel droger is en er dus minder schade aan de grasmat ontstaat.

We verzoeken jullie ook met het trainen erop te letten dat de grasmat zo goed mogelijk in conditie blijft (dus regelmatig palen verzetten).

Vanuit de stichting is inmiddels actie ondernomen om het trainingsveld zo snel mogelijk weer speelklaar te maken, dit zal echter wel nog enige tijd duren.

 


Pagina 1 van 184