Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 24 maart 2020

Door de maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus zal het Schoolkorfbaltoernooi dit jaar niet worden georganiseerd.

We vinden het ontzettend jammer dat we de gezelligheid en sportiviteit op de velden van Dindoa dit jaar moeten missen. 

Volgend jaar gaan we er weer voor om een mooi toernooi te organiseren.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 22 maart 2020

Gooi uw oud papier de komende weken niet bij restafval, maar spaar deze indien mogelijk op!


De deelnemende organisaties van OPA Ermelo; de Nederlands Hervormde Kerk, de Christelijk
gereformeerde Kerk, het Jeugdwerk Gereformeerde Kerk, de RKPWA, De Goede Herderschool, OBS
De Arendshorst, de Ireneschool, SMBD Speulderbrink, Crecendo, ZEW, EFC’53, Pauwervoll en Dindoa,
hopen hierin op uw medewerking.

Bij eventuele vragen, opmerkingen naar aanleiding van onderstaande berichten kunt u contact
opnemen met OPA Ermelo, Anne van Marle of kijk op de commissie pagina van OPA


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 23 maart 2020

De deuren van Dindoa blijven tot 1 juni op slot. Dat is het gevolg van de additionele maatregelen die op 23 maart zijn aangekondigd door het kabinet. Daarnaast heeft het KNKV alle geplande wedstrijden in het tweede deel van de veldcompetitie afgelast, evenals alle toernooien en evenementen. Over de afwikkeling van de veldcompetitie (dus rangschikking, promotie en degradatie) besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april. Dit is ook de uiterlijke datum waarop besloten wordt over de afwikkeling van de zaalcompetitie in de wedstrijdsport, waarvan alle wedstrijden al eerder zijn afgelast.

Maandag 16 maart maakte het KNKV al bekend dat de zaalcompetitie 2019-2020 van de breedtesport niet zal worden uitgespeeld en als niet gespeeld wordt beschouwd. Daarnaast zijn de Korfbal League finale en het Korfbalcongres van 4 april afgelast.

Houd voor het laatste nieuws de website van het KNKV in de gaten via https://www.knkv.nl/nieuws/coronavirus-updates. Er zullen ook geregeld updates verschijnen in dit artikel op de Dindoa website.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 12 maart 2020

Beste leden van Dindoa,

Vanwege de maatregelen die het kabinet heeft afgekondigd in verband met het coronavirus en de maatregelen die het KNKV heeft genomen, zijn voor Dindoa de volgende maatregelen per direct van kracht:

  1. Alle competitiewedstrijden t/m 31 maart zullen niet doorgaan;
  2. Alle trainingen en bijeenkomsten op Dindoa zijn t/m 31 maart afgelast. Dit geldt ook voor de Sport- en Spelmiddag van 25 maart.

Wat de gevolgen hiervan zullen zijn voor de competitie zal binnenkort door het KNKV worden gecommuniceerd via hun website (www.knkv.nl).

Houd de komende weken de website van Dindoa in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Het bestuur


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 9 maart 2020

Lees hier hoe de G-korfbalclinic bij Dindoa is verlopen: https://www.knkv.nl/nieuws/g-korfbalclinic-bij-dindoa

We zullen ons eerst even voorstellen. Wij zijn Angelo, Elsha, Emma, Gert-Jan en Nel. Wij zijn het G-team van Dindoa. We trainen elke maandagavond, we hebben super veel plezier in het korfbal. Onze trainsters zijn Kelsey en Ruth. Zij hebben ons opgegeven voor een winactie van het KNKV. Bij deze actie kon je een clinic winnen van Marjolijn Schenk, speelster uit het Nederlands korfbalteam.

Wij hebben deze clinic gewonnen! Woensdag 11 maart om 19:00 uur zal Marjolijn de clinic komen geven, bij ons op de korfbalvereniging. We mogen hier ook andere G-sporters voor uitnodigen. Dus ken of ben jij iemand die het leuk vind om een clinic te krijgen van Marjolijn Schenk? Dan ben je van harte welkom. Graag even een mailtje sturen naar , zo weten wij op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Tot dan!


Geschreven door Gepubliceerd in wedstrijdverslagen 8 maart 2020

Dindoa moest afgelopen zaterdag naar Amstelveen in de bekende Bankrashal uitspelen tegen de koploper in de eerste klasse, KVA. Thuis werd er moeizaam gewonnen met 29 – 28 en uit ging het niet veel makkelijker. Voor het publiek was het een spannende wedstrijd want de ploegen namen gedurende de wedstrijd niet meer dan 2 doelpunten verschil. Het was KVA dat de score opende en het duurde tot de achttiende minuut voor Dindoa door een schot van Daphne van den Berg op voorsprong kwam; 7 – 8. Direct daarna scoorde Daphne nogmaals en de 7 – 9 werd al gauw 8 – 9; toen 8 – 10 door Saskia Lieman en daarna kwam KVA weer gelijk met 10 – 10 en de ruststand werd 11 – 11. KVA had één geweldige aanvaller, een man van al 36 jaar die zeer beweeglijk was en prachtige afstandschoten scoorde. In de tweede helft was het Kasper Velgersdijk die Dindoa weer op voorsprong zette maar de gelijkmaker kwam in dezelfde minuut. De hele tweede helft bleef het wisselen wie de leiding in de wedstrijd nam. Sam van der Beek werd er in gezet en zijn eerste balcontact was direct een doelpunt. Met nog vijf minuten te spelen was de stand weer gelijk; 21 – 21 en KVA nam weer de leiding over. Jorik Velgersdijk scoorde vlak voor tijd nog de gelijkmaker, 23 – 23 en in de laatste seconde van de wedstrijd werd de bal uit de hand van een speler van Dindoa geslagen en kregen de Ermeloërs nog een strafworp. Sam van der Beek werd speciaal hiervoor er in gezet maar helaas voor hem en Dindoa rolde de bal over het randje van de korf en viel net buiten de korf naar beneden. Door het gelijkspel blijft KVA bovenaan staan en Dindoa staat op een gedeelde derde plaats met 2 punten achterstand.

Scores Dindoa: Karianne van der Velde 1; Sam van der Beek 1; Kasper Velgersdijk 2; Mark Bronkhorst 2; Jonathan van der Beek 2; Saskia Lieman 3; Jorik Velgersdijk 6; Daphne van der Berg 6.

Dindoa 2 deed zeer goede zaken in Amstelveen tegen KVA 2. De eerste helft was dramatisch. Steeds was er een achterstand van 5 punten. De rust ging in met 12 – 7 maar uiteindelijk won Dindoa 2 met 15 – 17. Door deze overwinning kunnen zij volgende week thuis kampioen worden in de reserve eerste klasse. Volgende week speelt Dindoa thuis tegen het Haagse Achilles.

 


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 6 maart 2020

Aan het eind van dit korfbalseizoen stopt Jan de Boer als trainer van Dindoa. In goed overleg met het bestuur en de Tc is besloten niet een nieuwe arbeidsovereenkomst aan te gaan. De Boer is dit seizoen voor het eerste jaar bezig als trainer van de A-selectie. Daarvoor was hij drie jaren trainer/coach van Dindoa 2.

Dindoa A1 speelt zowel in de zaal als op het veld 1e klasse en draait daar prima mee. Dindoa is De Boer dankbaar voor zijn inzet, de samenwerking en de vele tijd die hij in de Senioren- en A-selectie steekt en gestoken heeft en wenst hem een succesvol vervolg van dit seizoen.

 

 


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 17 maart 2020
UPDATE: I.v.m. met het coronavirus is besloten dat het Dindoa feest niet door gaat. Het feest wordt wellicht verplaatst naar het begin van volgend seizoen, maar dat is afhankelijk van de maatschappelijke ontwikkelingen.
Op 18 april 2020 zal het legendarische ‘twee jaarlijkse grandioze feest’ van DINDOA weer worden gevierd. Op deze avond zal de partycoverband ‘Nu We D’r Toch Zijn’ zorgen voor de beste meezingers en dansplaten uit de afgelopen 50 jaar (van Lada Gaga via AC/DC richting Bløf). Naast de partycoverband, zal ook een DJ het feest naar een hoger niveau tillen. 
Iedereen kan onderaan deze pagaina anmelden voor het feest. De entreekaarten kunnen in de week voor het feest op maandag 13 april tot en met donderdag 16 april, van 19.00 - 20.00 uur, fysiek worden opgehaald in de kantine van DINDOA. Bij het ophalen van de kaarten ontvang je een ticket. Dit zal ook je entreebewijs voor het feest zelf zijn. Een entreekaart kost €7,50, dit is inclusief 1 munt.
Het feest begint om 20.00 uur en de deuren gaan om 19.45 uur open. Vergeet niet je ID kaart mee te nemen!

Pagina 1 van 193