Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 16 januari 2021

Beste (jeugd-)leden,

Voor de jeugd biedt de overheid de mogelijkheid om buiten (ook in teamverband) te mogen sporten. Dindoa had echter besloten om van die mogelijkheid nog geen gebruik te maken tot het einde van de lockdown op 19 januari. De lockdown is inmiddels verlengd tot en met 9 februari. Dat vraagt om een nieuwe, maar lastige afweging, omdat jongeren wel lijken bij te dragen aan verspreiding van het virus en de scholen niet voor niets langer dicht blijven. Aan de andere kant heeft de overheid de afweging gemaakt om jeugdsport in de buitenlucht toe te staan. Op basis van deze twee afwegingen heeft het bestuur, in nauw overleg met de TC, besloten dat we niet starten met buitensport tot 25 januari, de eerste mogelijkheid dat basisscholen weer opengaan. De TC gaat in de tussentijd wel nadenken over verschillende mogelijkheden om daarna wel weer te gaan korfballen. Daarover zullen we in de week voor 25 januari een besluit nemen. We realiseren ons dat veel jeugdleden weer zin hebben om te gaan korfballen, zelfs al is dat buiten in de kou. We hopen dat jullie begrip hebben voor het besluit en de energie nog even kunnen vasthouden.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 9 januari 2021

De online verkoop gaat door, maar nu geïnspireerd door de woorden van onze voorzitter Leonard in zijn nieuwjaarsgroet. En zeker ook na het geweldige succes van de verkoop van 48 verrassingspakketten. Dank jullie wel daarvoor!

Zaterdag 16 januari 2021 gaan we de veel gevraagde en veel verkochte, overheerlijke Dindoa-pistoletjes verkopen.

  • Broodje gezond (ham/kaas/ei/komkommer/sla): €2,50
  • Broodje tonijn (sla/tonijnsalade/ei): €2,50
  • Broodje brie (sla/brie/walnoten/honing): €2,50

Wil je er ook een stuk fruit (€0,30) bij? Dat kan natuurlijk ook. We zijn niet voor niets de “gezonde kantine”.

Bestellen kan via het onderstaande formulier. Vul deze in voor vrijdag 15 januari 20.00 uur.

Afhalen kan bij de kantine op zaterdag 16 januari tussen 11 en 12 uur. Zo haal je een beetje het zaterdaggevoel van Dindoa bij je in huis ? en steun je de club enorm.

Aanmelding vers belegde broodjes

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 3 januari 2021

Per 1 januari 2021 is de contributie verhoogd. Deze verhoging is aangenomen in de algemene ledenvergadering van afgelopen oktober.

De nieuwe tarieven per kwartaal zijn te vinden onder het kopje 'Lid worden'.

Mochten er nog vragen zijn, laat het weten aan Gerlant via


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 1 januari 2021

Dindoa wenst alle blauwwitten een mooi en sportief 2021 toe! ? En omdat we elkaar dit jaar niet fysiek een gelukkig nieuwjaar kunnen toewensen, heeft voorzitter Leonard Osté een digitale boodschap voor alle leden en vrienden van Dindoa. ?

Bekijk de nieuwjaarsboodschap via https://youtu.be/quQki2M88vc


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 29 december 2020

Beste leden,

Tot en met 18 januari wordt er niet gekorfbald bij Dindoa. In principe is buitensport toegestaan, maar zolang de scholen dicht zijn, zullen we van die mogelijkheid geen gebruik maken. Half januari volgt er meer informatie over de periode na 18 januari.

Het Bestuur


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 29 december 2020

Steven Brink heeft besloten om aan het eind van het seizoen te stoppen als trainer van Dindoa.

Steven geeft in gesprek met de Stentor aan dat hij het een lastig besluit vindt, maar dat hij zijn gezondheid en gezin op de eerste plaats zet. ,,Het gaat nu aardig en het herstel gaat voorspoedig. Maar naar begrippen van een open hartoperatie is het allemaal nog vrij vers. Vandaag is het precies vijf maanden geleden. Logischerwijs geef ik mijn prioriteit aan gezondheid en gezin. Wat niet wegneemt, dat ik dit ‘noodgedwongen’ stoppen bij Dindoa bijzonder jammer vind. Ik ben nog steeds overtuigd van het potentieel voor de komende jaren. Of ik over 2, 3, 5 jaar of wanneer dan ook weer langs de kant sta te coachen zal de tijd leren, maar ik hoop het van harte.’’

TC-voorzitter Uulke van Barneveld geeft aan het besluit van Steven persoonlijk erg jammer te vinden. De TC gaat op een later moment in gesprek over de vacature.

Lees het gehele nieuwsbericht van de Stentor via https://www.destentor.nl/regiosport/korfbaltrainer-steven-brink-stopt-na-het-seizoen-bij-dindoa~a41f2f9c/


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 22 december 2020

Herken jij één van de onderstaande gevonden voorwerpen? Neem dan even contact op met Esther Elfrink (). 

 

  

 


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 22 december 2020

Niet dat Dindoa een vuilverwerkingsbedrijf is, maar we weten toch wel geld te maken van afval. Voor elke zak lege drankblikjes en lege pet-flesjes (waar geen statiegeld op zit) die wij inleveren, ontvangt Dindoa 15 euro.  

De ingezamelde blikjes en flesjes gaan naar een recyclingbedrijf waar ze weer verwerkt worden tot nieuwe producten. Zo ontstaat er een win-win-win-situatie. Zowel de gemeente (minder restafval), als Dindoa en het milieu worden er alle drie beter van.

Bij Dindoa staan 2 grote kliko’s, 1 voor de blikjes en 1 voor de flesjes. De blikjes en flesjes moeten gescheiden worden aangeleverd anders kunnen ze niet worden gerecycled en ontvangt Dindoa geen vergoeding. Dus: allemaal blikjes en flesje sparen om de kas van Dindoa te spekken!

Dit (corona)-jaar zijn er 47 zakken ingeleverd. Dat is toch mooi 705 euro. (voorgaande jaren zo’n 60 zakken per jaar)

En als je geen flesjes en blikjes hebt, dan heb je misschien wel afgewerkt frituurvet. Als je dat in flacons inlevert bij Dindoa dan krijgen we daar €0,20 per liter voor.

Allen hartelijk dank voor de ingeleverde blikjes flesjes en frituurvet tot nu toe en wij gaan er van uit dat Dindoa weer op jullie kunnen rekenen in het nieuwe jaar 2021.


Pagina 1 van 197