Wat doen wij?

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van de sportvereniging, zonder vrijwilligers geen sport. Bij Dindoa proberen we alle vrijwilligerstaken over zoveel mogelijk mensen te verdelen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een taak of functie invult die bij je past. Wij maken onderscheid tussen korfbaltaken en niet-korfbaltaken:

  • Korfbaltaken, zoals fluiten, trainen en coachen proberen we te verdelen over de korfballende leden.
  • Niet-korfbaltaken, zoals kantinediensten, schoonmaak, wedstrijdsecretariaten, oud papier, proberen we onder te brengen bij ouders van (jeugd)leden.

Dindoa werkt samen met Taakie

Taakie is de digitale assistent vrijwilligerszaken, die het werven van vrijwilligers leuker en makkelijker maakt. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgen wij een goed beeld van al die unieke types die onze club rijk is!

Na het beantwoorden van de vragen zie je waar jouw talent ligt! Mocht Dindoa eens tegen een uitdaging aanlopen, dan kunnen we met Taakie heel handig 'scouten' wie er plezier aan zou beleven om een helpende hand te bieden.

Taakie heeft een positieve insteek. Dankzij Taakie benaderen we jou alleen als we in jou de beste match zien! Heel laagdrempelig maar toch persoonlijk, via een WhatsAppje. Met één druk op de knop kun je een Taakie accepteren, maar ook afwijzen! Bekijk deze video en zie hoe Taakie werkt!

Binnen Dindoa willen we Taakie vooral gebruiken voor het opvullen van hiaten of last-minute afzeggingen in het kantinerooster, het zoeken naar commissieleden en bij bijzondere evenementen waarbij veel vrijwilligers nodig zijn, zoals het schoolkorfbaltoernooi. Krijg je een Taakie, dan kunnen we je hulp goed gebruiken!

Wil jij ontdekken waar jouw kracht ligt om Dindoa te ondersteunen met vrijwilligerswerk? Mail naar , dan ontvang je de test zo snel mogelijk in je mailbox.

Wat gebeurt er met de gegevens van onze leden en hoe gaat Taakie hier mee om?
De gegevens worden beveiligd verzonden, opgeslagen en worden alleen voor Taakie-doeleinden verwerkt. Taakie gebruik de persoonsgegevens van onze leden niet. Alleen de commissieleden hebben hier inzage in. Meer informatie? Neem contact op met een van de commissieleden en/of lees het privacy statement van Taakie.

Leden van de commissie

Naam Functie Contact
Margriet de With Vrijwilligerscoördinator en contactpersoon maatschappelijke stage
Vera de Jong Taakie beheerder  

Momenteel openstaande vacatures

Vacature Commissie Beschrijving van de functie Tijdsinvestering
Kantinemedewerkers Ka-Fee Commissie Helpen in de kantine op zaterdagmorgen/middag/avond 1x per 6 weken 3,5 uur per keer
Schoonmakers   Schoonmaken op maandagmorgen. Hoe vaak bepaal je zelf, wij streven naar 1 keer per 6 weken. 2,5 uur per keer
Medewerkers OPA Oud Papier Actie  Meehelpen ophalen oud papier op zaterdagmorgen. Een paar keer per jaar