nieuws 1985

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 23 maart 2023

Er is weer een daghap aanstaande zaterdag. Ditmaal staan er twee overheerlijke maaltijdsoepen op het menu!

Kom jij ook mee eten?

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 17 maart 2023

Er is weer een daghap aanstaande zaterdag. Ditmaal staat er overheerlijke macaroni op het menu!

Kom jij ook mee eten?

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 15 maart 2023

De wedstrijd Dindoa A1 - Nic./Hoogkerk A1 die zaterdag 18 maart om 14.10 uur gespeeld zou worden, gaat niet door. Wegens een sterfgeval van een jeugdlid (C1) worden alle wedstrijden van Nic/Hoogkerk verplaatst.
De wedstrijd wordt nu gespeeld op dinsdag 28 maart om 19.15 uur.

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 14 maart 2023

In de afgelopen seizoenen heeft de Technische Commissie gebruik gemaakt van het middel van een enquête om inzicht te krijgen in de wensen en ambities van spelers ten aanzien van een nieuw korfbalseizoen. Deze manier van inventariseren levert nuttige informatie op.

Ook voor het komende nieuwe korfbalseizoen willen we een dergelijke inventarisatie houden.

De TC houdt zich o.a. bezig met het samenstellen van de teams. Ook het bemensen van de teams waar het de trainers en coaches betreft behoort tot de taken van de TC.

De bovengenoemde werkzaamheden zijn veelal tijdrovend en leveren niet altijd het gewenste resultaat op. Om dit nog beter te kunnen stroomlijnen, houdt de TC een inventarisatie onder alle senioren en A-jeugd. Het doel van deze inventarisatie is om iedereen in de gelegenheid te stellen aan te geven waar zijn of haar ambities liggen en op welk gebied hij of zij een steentje wil bijdragen. Aan de hand van de antwoorden die we terugkrijgen kunnen we voor volgend seizoen een aantal belangrijke zaken regelen: teamindeling, benaderen van trainers/coaches enz.

Voor de goede orde: zoveel mogelijk proberen we rekening te houden met de antwoorden die we terugkrijgen, maar garanties hierover zijn op voorhand uiteraard niet te geven. Het is onmogelijk om iedereen te bieden wat wordt gewenst. Wij rekenen op jullie begrip hiervoor.

Wij willen jullie vriendelijk verzoeken om de enquête voor 26 maart in te vullen.

 De enquête vind je hier.

Alvast bedankt voor je medewerking.

 

CSV Dindoa

Technische Commissie

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 14 maart 2023

Wij willen de jongste korfballers bij Dindoa, namelijk de Flinkies en de Kangoeroes, wat meer onder jullie aandacht brengen en in het zonnetje zetten. De Flinkies zijn de meisjes en jongens van 3 en 4 jaar die spelenderwijs het korfbalspel wordt bijgebracht. De Kangoeroes zijn jongens en meisjes van 5 en 6 jaar die spelenderwijs het korfbalspel onder de knie krijgen. Op dit moment hebben we 9 hele flinke Flinkies en Kangoeroes bij Dindoa. Zij trainen op zaterdagochtenden van 9:00 uur tot 10:00 uur.

Op 18 maart zullen er van 9:00 uur tot 15:00 uur mensen op Dindoa aanwezig zijn om jullie meer te vertellen over de Flinkies en Kangoeroes en om eventuele vragen te beantwoorden. Ben jij een flinke korfballer tussen de 3-6 jaar, of ken jij een flinke toekomstige korfballer, kom dan vooral een keer gezellig kijken en meetrainen! 

Wil je nu al meer over de Flinkies of Kangoeroes weten of zelfs al een flinke speler opgeven? Mail dan naar: .

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 14 maart 2023

Het was alweer even geleden, maar hij staat eindelijk weer op de planning. We organiseren weer een pubquiz. De afgelopen jaren was het een groot succes en ook dit jaar beloven de voorbereidingen al veel goeds!

De pubquiz vindt plaats op vrijdag 21 april. De inloop is vanaf 19.00 en de strijd barst los om 19.30. De teams mogen bestaan uit maximaal zes personen en het inschrijfgeld bedraagt € 20 per team. Uiteraard verwachten we ludieke namen voor de teams, maar in ruil hiervoor staat er een heerlijk welkomstdrankje voor jullie klaar.

Geef je gauw op dit formulier!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 14 maart 2023

De eerste kampioen van dit seizoen is al bekend. Dindoa 6 staat met 21 punten stijf bovenaan in hun poule en is daardoor met nog één wedstrijd op het programma niet meer in te halen door de andere teams. Het hoogtepunt van dit seizoen was de 30-1 overwinning!

We feliciteren Dindoa 6 met het behalen van het kampioenschap!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 11 maart 2023

Maandag 6 maart zijn de werkzaamheden voor de nieuwe toplaag van het kunstgras van start gegaan. In deze bijlage kun je informatie vinden over de planning en de aard van de werkzaamheden.

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 2 maart 2023

In dit schema wordt aangegeven welke weekenden als competitieweekenden zijn aangemerkt, welke als inhaal- en welke als vrije weekenden. De start van het nieuwe seizoen is in het weekend van 9 en 10 september. Meer informatie vind je op: KNKV Downloads - Competitieschema_2324.pdf - KNKV Download (sharepoint.com)

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door 28 februari 2023

Het bloemschikken is elk jaar een groot succes en ook dit jaar wordt dit weer georganiseerd. Marry Schuurkamp zal op maandag 20 en woensdag 22 maartom 20.00 een workshop bloemschikken organiseren. Opgeven kan door de te mailen naar . De kosten zijn € 20 per persoon.

Pagina 1 van 142