Gelijk spel voor Dindoa

Gepubliceerd in wedstrijdverslagen Geschreven door  marijke 13 september 2014

Na een enerverende wedstrijd met een chaotische start moest Dindoa in Zuidlaren met een gelijk spel van 14-14 genoegen nemen. Het had daar in het Noorden van Drente bij Ritola ook zomaar nog een verliespartij kunnen worden voor de Ermeloërs. De hele wedstrijd moest Dindoa flink aan de bak. Komende zaterdag speelt Dindoa thuis om 15.30 uur tegen HKC uit Utrecht. Door twee files op de toch al lange route naar Zuidlaren kwamen de spelers even na drieën met een auto-leg aan bij het wedstrijdterrein. Vijf minuten extra inspeeltijd werd de spelers gegund, zodat om 15.36 uur het eerste fluitsignaal klonk. Jorik Velgersdijk moest vanaf de zijlijn toekijken door een knieblessure. Bjarne Sinneker stond op zijn plek opgesteld. Dindoa 2 verloor in Maartensdijk met 16-12 van Tweemaal Zes 2. Dindoa A1 moest de meerdere erkennen in Koog aan de Zaan in KZ/Hiltex A1. De ploeg van Joh Jonker hield lang stand, maar in het slot van de wedstrijd werd verloren met 15-17.

Na een enerverende wedstrijd met een chaotische start moest Dindoa in Zuidlaren met een gelijk spel van 14-14 genoegen nemen. Het had daar in het Noorden van Drente bij Ritola ook zomaar nog een verliespartij kunnen worden voor de Ermeloërs. De hele wedstrijd moest Dindoa flink aan de bak. Komende zaterdag speelt Dindoa thuis om 15.30 uur tegen HKC uit Utrecht.
Door twee files op de toch al lange route naar Zuidlaren kwamen de spelers even na drieën met een auto-leg aan bij het wedstrijdterrein. Vijf minuten extra inspeeltijd werd de spelers gegund, zodat om 15.36 uur het eerste fluitsignaal klonk. Jorik Velgersdijk moest vanaf de zijlijn toekijken door een knieblessure. Bjarne Sinneker stond op zijn plek opgesteld.