De stip was aan Dindoa toegewezen na een verkeerd gestopte aanval van Martijn van Someren, die deze wedstrijd een basisplaats had voor de afwezige Daniël de Bruijne. Enkele minuten later mocht Bob van der Knaap in het andere vak een strafworp nemen, omdat Marnix Jonker bij een doorbraak werd geblokt. Doortje de Leeuw wierp daarna een vrije bal door de korf. Het eerste echte schot in de wedstrijd kwam van Van der Knaap. Hij schoot van vlak achter de paal raak (3-4). Anne Stoffelsen verschalkte een punt met een doorloopbal, nadat Rheko opnieuw langszij was gekomen. In de laatste tien minuten kreeg Dindoa twee strafworpen toegewezen, verzilverd door Van der Knaap en Van Marle. Vijf minuten voor tijd was het zelfs Rheko dat een punt uitliep. De Kruijf bezorgde echter Dindoa in de laatste minuut een voorsprong en de ruststand van 7-8.