Trainer A1 ingaand nieuwe seizoen!

Trainer A1 ingaand nieuwe seizoen!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  marry 22 april 2022

Nadat bekend werd dat er in het nieuwe seizoen een vacature zou ontstaan voor een trainer voor de A1 is de Technische Commissie op zoek gegaan naar geschikte kandidaten. Deze week hebben er goede gesprekken plaatsgevonden en zijn we akkoord met een nieuwe trainer. Peter Verder (33) neemt vanaf augustus de A1 onder zijn hoede. 

In het onderstaande bericht stelt Peter zichzelf voor:

,,Mijn naam is Peter Vedder, 33 jaar oud en ik woon in Nijkerk samen met mijn vriendin Carmen en onze hond Frenkie. In het dagelijks leven ben ik fysiotherapeut. 
Aankomend jaar ben ik de trainer/coach van de A1. Nadat ik ben benaderd heb ik de promotiewedstrijden met veel plezier gekeken en was ik direct enthousiast. De A1 is in mijn ogen een talentvol team met veel beleving, enthousiasme en veel individuele kwaliteiten, dat sprak mij erg aan. Het trainen/coachen van de A1 lijkt mij een goede stap na verschillende jaren A en B jeugd te hebben gecoacht bij Sparta en Telstar. Daarnaast heb ik 26 jaar korfbal gespeeld bij deze clubs, waarvan 15 jaar in de selectie. De afgelopen drie coronajaren hebben mij aan het denken gezet en laten inzien wat mijn ambities zijn als korfbaltrainer. Dat is dan ook de reden dat ik na dit seizoen stop als speler en mij volledig wil focussen op het trainen/coachen van Dindoa A1. Ik hoop waar mogelijk dit seizoen nog eens te komen kijken. Wie weet tot dan en anders tot na de zomerstop!"
 
De Tc is blij met zijn komst en heeft het volle vertrouwen in een goed en succesvol jaar.