Teamindeling 2021-2022

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  12 juni 2021

UPDATE 19 JUNI: Een nieuwe versie van de teamdeling is gepubliceerd. Zie onderstaande download.

De teamindeling voor het nieuwe seizoen is rond. Altijd weer een hele klus waarbij gekeken wordt om zoveel mogelijk spelers op de juiste plek in te delen. We proberen altijd gemengd te spelen maar helaas hebben we nog steeds meer meisjesleden dan jongens waardoor we toch 2 damesteams hebben moeten samenstellen.

Selecties
Bij een paar teams vinden er nog selecties plaats (A-jeugd en Senioren) maar de meeste spelers (t/m D) zijn ingedeeld. 

Jongste jeugd
De jongste jeugd (E- en F) wordt kort voor de start van de nieuwe competitie ingedeeld. Dikwijls komen er in deze leeftijdsgroep nog nieuwe spelertjes bij waardoor het effectiever is om in augustus in te delen. 

Toelichting Senioren
Bij de Senioren hebben we een afwijkende situatie. Op het veld is S5 teruggetrokken als team. Dat betekent dat er 7 senioren teams zijn in de veldcompetitie. Senioren 6, 7 en 8 zijn een team omhoog opgeschoven.

In de zaal zal het teruggetrokken team weer starten met wedstrijdkorfbal. Dan zullen zij weer Senioren 5 worden.

Dat betekent dat er enkele spelers uit het voormalige S5 ingedeeld zijn bij andere teams op het veld. Zij zullen in de zaal weer bij S5 aansluiten. Daarom zal bij de senioren de teamindeling voor de zaal anders zijn dan de teamindeling op het veld.

Vragen?
Mochten er vragen zijn omtrent de teamindeling dan kan er altijd contact worden opgenomen met de Technische Commissie via