Steun Dindoa en verkoop onze heerlijke speculaas!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  Speculaascommissie 30 oktober 2022

Ook dit jaar gaan we onze succesvolle speculaasactie weer doen. We vragen niet alleen de jeugdleden om mee te helpen, maar iedereen die Dindoa een warm hart toedraagt.

De jeugdteams zullen in de week van 21 t/m 24 november de wijken van Ermelo in gaan om de speculaas aan de deur te verkopen. 

Daarnaast kan iedereen natuurlijk ook vooraf al aan familie, vrienden, kennissen buren of bedrijven uit de buurt vragen of ze heerlijk verse speculaas van de Spakenburgse bakker willen kopen. In de download vind je een formulier dat je kunt gebruiken om bij te houden hoeveel en aan wie je speculaas hebt verkocht.

Het team uit de D-E-F en het team uit de A-B-C dat gemiddeld de meeste opbrengst per speler heeft, wint een mooie prijs (mc Donalds of bioscoopbon naar keuze).

Het voorverkochte speculaas kan op zaterdag 19 november van 9:00 tot 12:00 uur in de kantine worden opgehaald of in de week er na op de avonden dat de teams op pad gaan.  

Nadat je het speculaas bij Dindoa hebt opgehaald, kun je het zelf uitdelen aan degene wie je het hebt verkocht. Neem een stevige tas of doos mee om de koeken heel naar huis te krijgen. Betalen kan via de pin in de kantine van Dindoa. Je rekent het totale bestelbedrag af.

 

We rekenen op jullie en de verkoop van zoveel mogelijk speculaas.  Alvast heel erg bedankt!

 

Hartelijke groet van de Speculaascommissie,

 


Contact: