Steun Dindoa en verkoop 10 pakken speculaas!

Steun Dindoa en verkoop 10 pakken speculaas!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  Speculaasactie 13 november 2021

Wegens het succes van vorig jaar en de huidige Corona-maatregelen zal de jaarlijkse speculaasactie van Dindoa er ook dit jaar anders uit gaan zien. We hebben jouw hulp daarbij hard nodig. We vragen niet alleen de jeugdleden om mee te helpen, maar iedereen die Dindoa een warm hart toedraagt.

Hoe kan je helpen? Heel eenvoudig: verkoop 10 stuks speculaas! Vraag familie, vrienden, kennissen buren of bedrijven uit de buurt of ze heerlijk verse speculaas van de Spakenburgse bakker willen kopen. Uiteraard mag je ook meer verkopen. Op de achterkant van deze brief vind je een formulier dat je kunt gebruiken om bij te houden hoeveel en aan wie je speculaas hebt verkocht.

Het team uit de D-E-F en het team uit de A-B-C dat gemiddeld de meeste opbrengst per speler heeft, wint een mooie prijs (mc Donalds of bioscoopbon naar keuze). Ook wordt er een leuke prijs verloot onder alle verkopers!

Het speculaas kan vervolgens op een veilige manier worden opgehaald in de kantine van Dindoa. Lever je ingevulde bestelformulier in en haal de koek op in de kantine van Dindoa.

Dit kan op:

Zaterdag          20 november     vanaf   9:00 tot 12:00

 

Nadat je het speculaas bij Dindoa hebt opgehaald, kun je het zelf uitdelen aan degene wie je het hebt verkocht. Neem een stevige tas of doos mee om de koeken heel naar huis te krijgen. Betalen kan via de pin in de kantine van Dindoa. Je rekent het totale bestelbedrag af.

 

Mocht je grote aantallen koek verkopen (meer dan 30) neem dan contact via de E-mail met ons op, dan kunnen we hier rekening mee houden. Mochten we speculaas tekort komen, dan kunnen we altijd nog nabestellen.

 

We rekenen op jullie steun en hulp in deze tijd.

Alvast hartelijk bedankt!

 

Hartelijke groet van de Speculaascommissie

 

Contact: