Dindoa houdt complete staf aan boord!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  marry 27 maart 2022

De volledige trainersstaf, begeleiding en verzorging van de eerste twee teams van Dindoa blijven ook het volgend seizoen actief in hun huidige rol.

Hoofdtrainer Hugo van Woudenberg gaf begin dit jaar al te kennen zijn contract te verlengen maar ook Uulke van Barneveld en Marnix Jonker gaan met een goed gevoel door in het nieuwe seizoen. Met teammanager Marinus van Ommeren en verzorger Jan Velgersdijk is de staf compleet. 

Door Corona beleefde ook de korfbalwereld een roerig seizoen. De huidige staf ging afgelopen jaar voor het eerst de samenwerking met elkaar aan en gaat dus, op de verzorger na, gezamenlijk het tweede seizoen in. Verzorger Velgersdijk is al vele jaren verbonden aan de club en blijft ook het nieuwe seizoen hierin actief.

Dindoa 1, in de zaal spelend in de 1e klasse, draait bovenin de poule mee en speelt om promotie naar de Overgangsklasse. Dindoa 2 speelt in de Reserve Overgangsklasse en heeft momenteel het doel om te handhaven.

 De Technische Commissie is zeer content met het verlengen van de contracten en het mag duidelijk zijn dat de samenwerking met vertrouwen tegemoet wordt gezien.