Schoolkorfbaltoernooi 2022, het kan weer!

Schoolkorfbaltoernooi 2022, het kan weer!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  2 mei 2022

Op maandag 9 mei start het Instituut Jacob Cats Schoolkorfbaltoernooi bij Dindoa. Drie avonden lang zijn er honderden kinderen en hun supporters aanwezig op de velden van Dindoa aan de Watervalweg.

 

Wat fijn dat we na twee jaar geen schoolkorfbaltoernooi dit jaar weer een schoolkorfbaltoernooi mogen organiseren! Maandag 9 mei starten we met de wedstrijden voor de groepen 7 en 8, dinsdag 10 mei spelen de groepen 5 en 6, en woensdag 11 mei de groepen 3 en 4. De eerste wedstrijden starten om 17.30 uur en alle groepen spelen 4Korfbal (4 tegen 4 spelers). 

Voor elke groep zijn er Instituut Jacob Cats wedstrijdbekers te winnen (eerste, tweede, derde en vierde prijs). De winnaars bij groep 8 komen eveneens in het bezit van de wisselbeker. 

 

Aanmoedigingsprijs
Voor elke avond is er ook een aanmoedigingsprijs te winnen. Deze prijs is voor de school die hun teams op de meest creatieve, enthousiaste en sportieve manier aanmoedigt. Denk hierbij aan originele spandoeken, een positieve yell, etc.

 

Volg het toernooi op de voet
Het toernooi is te volgen via https://tournify.nl/live/schoolkorfbal2022.  Hierop kan je per team of avond de poule-indeling, de wedstrijden, de uitslagen en de standen zien en tijdens de avond wordt dit goed bijgehouden.