"Oude tijden herleven" avond. Neem veld- en zaalspullen mee!!

"Oude tijden herleven" avond. Neem veld- en zaalspullen mee!!

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  25 maart 2022

Kijk jij met veel plezier terug naar die goede oude tijd? Sta je wel eens bij een wedstrijd te kijken en denk je: “het is en blijft het leukste spelletje dat er is”.
Maar heb jij geen zin in wekelijkse trainingen, wedstrijden en alles wat er bij komt kijken wanneer je wedstrijd of recreatief korfbal speelt.

Dan is dit wat voor jou! Vanaf VRIJDAGAVOND 25 MAART om 20.00 starten we met de ‘Oude tijden herleven’ trainingsavond bij Dindoa.

Elke laatste vrijdagavond van de maand ben jij welkom om weer even dat lekkere korfbalgevoel te hebben: van 20.00-20.30 kun je ladderen, van 20.30-21.00 uur is er een half uur training en van 21.00-21.30 uur spelen we een potje korfbal. Je kunt één, twee of drie onderdelen meedoen, afhankelijk wat je leuk vindt en wat je aankan. En niet geheel onbelangrijk een 3e helft! Dit is een mooie gelegenheid om met elkaar bij te praten en herinneringen op te halen onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze activiteit is gratis voor leden en van niet-leden vragen we een vrijwillige bijdrage van €2,50. Ben jij oud-speler en wil jij hier meer over weten.... Neem contact op met Marjolein Siderius (06-21951428) of Leonard Osté (06-10371112).

LET OP: OMDAT WE NIET WETEN HOEVEEL MENSEN ER KOMEN EN DE RUIMTE IN DE ZAAL BEPERKT IS, VRAGEN WE VELD EN ZAALSCHOENEN (EN KLEDING) MEE TE NEMEN.