Nationale vrijwilligersdag: bedankje

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  24 november 2021

7 december is het Nationale Vrijwilligersdag
Wist je dat 40 % van de inwoners van Ermelo zich vrijwillig inzetten voor een ander of ons dorp? Dat zijn zo’n 10.000 mensen. Hun werk is heel waardevol. Op 7 december, Nationale Vrijwilligersdag, zetten we graag al die mensen in het zonnetje. Het liefst hadden we dit gedaan met een feestelijk live-evenement, maar helaas is dat nog niet mogelijk in de huidige omstandigheden. Wat we wel kunnen doen om al die vrijwilligers in Ermelo te bedanken voor hun inzet, tijd en aandacht, is een bedankje door de brievenbus!
Als je je dit jaar als vrijwilliger hebt ingezet in de gemeente Ermelo, mag je dit bedankje aanvragen. Het bedankje is bedoeld voor zowel vrijwilligers die zich hebben ingezet bij een organisatie als voor mensen die op persoonlijke titel vrijwilligerswerk hebben gedaan, bijvoorbeeld in hun buurt.
Hoe kun je je aanmelden voor het vrijwilligersbedankje?
Stuur een mailtje naar . Vermeld daarin je naam, adres en de organisatie waar je vrijwilligerswerk doet. Of als je op persoonlijke titel iets doet voor een ander of in de buurt, wat je doet. Doe dit voor 7 december dan ontvang je daarna het vrijwilligersbedankje in de brievenbus! Lukt het niet om te mailen? Bel dan naar 0341-551678 (Welzijn Ermelo) en geef je contactgegevens persoonlijk door.

Het vrijwilligersbedankje 2021 word je aangeboden door het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Ermelo en de Gemeente Ermelo.

PS: Let je ook nog op het vrijwilligersbedankje langs de weg in Ermelo in de week van 7 december? En volg je ons al op Facebook en Instagram @mensenmakenermelo