Foto: Rodney Kersten Foto: Rodney Kersten

Hugo van Woudenberg vanaf volgend seizoen nieuwe trainer Dindoa

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  11 februari 2021

De Barnevelder Hugo van Woudenberg (41) volgt de trainers Steven Brink en Herman Egberts op.

Brink heeft vanwege gezondheidsproblemen zijn contract niet kunnen verlengen en met Egberts is, na wikken en wegen, besloten na 2 jaren geen 3e jaar in te gaan. Herman heeft tijdens en na het ziektetraject van Steven de selectie onder zijn hoede genomen waar Dindoa hem zeer erkentelijk en dankbaar voor is.

Ook trainer/coach Evert Peters gaat helaas stoppen. Werk en opleiding hebben prioriteit.

Dit maakt dat Dindoa, ingaand het nieuwe seizoen, afscheid zal nemen van de huidige trainersstaf. Uiteraard hopen we voor dit seizoen nog op een aantal goede trainingen en mooie wedstrijden.

De Technische Commissie (TC) en het bestuur zijn blij dat gesprekken met Van Woudenberg geleid hebben tot invulling van het hoofdtrainerschap. Hugo is geen onbekende in korfballand. De laatste jaren was hij actief als trainer/coach bij Oost-Arnhem, Sparta Nijkerk en ODIK. Voor zijn trainerscarrière was hij jarenlang speler van ODIK 1 en Sparta 1.

TC-voorzitter Uulke van Barneveld geeft aan dat Van Woudenberg een clubmens is die heel goed bij onze vereniging past. Met zijn beleving, kijk op korfbal en ervaring is hij de juiste persoon die de selectie een stap verder kan helpen. Dindoa wil in de zaal uit de eerste klasse komen en een stabiele overgangsklasser worden. Een mooie uitdaging dus!

Steven, Herman en Evert bedankt en Hugo van Woudenberg, welkom!