Dindoa organiseert in september met Ermelo-West Beweegmaand voor 55-plussers

Dindoa organiseert in september met Ermelo-West Beweegmaand voor 55-plussers

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  29 augustus 2021

In Ermelo-West wordt een nieuwe vorm van Beweegactiviteiten voor 55+ opgezet. De maand september is daarvoor uitgeroepen tot Beweegmaand. Er kan dan kennis worden gemaakt met het nieuwe bewegen. Dindoa werkt hiervoor samen met EFC’58, Interactie, Blij van Bewegen en Fysioletic.

Er worden demonstraties gegeven, je kunt deelnemen aan een gezondheidscheck en je mag mee doen in de beweeggroepen. En dat allemaal gratis! Daarbij zijn gezelligheid en fit blijven belangrijke pijlers. Iedereen kan meedoen en veel van de activiteiten zijn buiten.

Vanaf maandag 6 september vinden veel van de activiteiten plaats op Dindoa. Zo kan er mee worden gedaan met Sport Overdag, zijn er demonstraties voor gezond bewegen (di 7 sept), wandelkorfbal en badminton (beide wo 8 sept). In de weken van 13 en 20 september komen deze sporten nogmaals voorbij en kan er gratis aan mee worden gedaan.

Daarnaast zal op zaterdag 18 september tussen 10.30 en 15 uur een Open Dag worden gehouden op Sportpark de Zanderij waarbij de hele dag activiteiten zijn op Dindoa en EFC ’58. Deze dag is er voor iedereen, jong en oud, om te zien wat er te beleven valt op onze velden. Naast de gewone activiteiten worden er dan diverse 55+ sporten getoond.

Ben je boven de 55 of wil het lichaam soms niet helemaal meer, maar ben je wel op zoek naar beweging waarbij gezelligheid ook belangrijk is, kom dan meedoen. Of weet jij iemand in jouw omgeving die het misschien leuk zou vinden om mee te doen, attendeer deze persoon!

Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig naar welke activiteiten er allemaal op het programma staan? Ga dan naar https://www.ermelowest.nl/.