Dindoa en selectie Oost

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  marry 27 oktober 2013

Vanuit Dindoa heeft de afgelopen weken een aantal spelers meegedaan aan selectie Oost. Uit de C-categorie hebben Manon Rikkers, Sabine Verhoef en Karianne van der Velde deelgenomen. Karianne heeft nog tot de laatste ronde mee mogen strijden maar helaas was de concurrentie voor onze drie dames te sterk.Vanuit de D-groep zijn eveneens drie dames afgevaardigd; Mirjam Brouwer, Marrit van de Kamp en Nannet van Staveren. Deze speelsters hebben de eindstreep wel bereikt en zij zijn geselecteerd voor Oost! Elke 14 dagen zullen zij deelnemen aan Oost-trainingen en tevens zullen er diverse toernooien worden gespeeld. Voor degenen die het niet gered hebben: hopelijk hebben jullie een leuke en leerzame ervaring opgedaan en voor de D-speelsters: van harte gefeliciteerd en veel succes! We hopen nog veel van jullie te zien.

Vanuit Dindoa heeft de afgelopen weken een aantal spelers meegedaan aan selectie Oost. Uit de C-categorie hebben Manon Rikkers, Sabine Verhoef en Karianne van der Velde deelgenomen. Karianne heeft nog tot de laatste ronde mee mogen strijden maar helaas was de concurrentie voor onze drie dames te sterk.
Vanuit de D-groep zijn eveneens drie dames afgevaardigd; Mirjam Brouwer, Marrit van de Kamp en Nannet van Staveren. Deze speelsters hebben de eindstreep wel bereikt en zij zijn geselecteerd voor Oost! Elke 14 dagen zullen zij deelnemen aan Oost-trainingen en tevens zullen er diverse toernooien worden gespeeld. 
Voor degenen die het niet gered hebben: hopelijk hebben jullie een leuke en leerzame ervaring opgedaan en voor de D-speelsters: van harte gefeliciteerd en veel succes! We hopen nog veel van jullie te zien.