Dindoa C1 bekroont sterke groei met de koppositie

Dindoa C1 bekroont sterke groei met de koppositie

Gepubliceerd in nieuws Geschreven door  23 maart 2022

Dindoa C1 kent een mooi seizoen en wist afgelopen zaterdag dit te bekronen met de koppositie in de poule. We werden vorige week tegen Rood-Wit C1 weer even met beide benen op de grond gezet. De thuiswedstrijd werd zeer eenvoudig gewonnen, maar de uitwedstrijd eindigde in een gelijkspel. Het was duidelijk dat er tegen Mid-Fryslan C1 uit een ander vaatje getapt moest worden om te winnen en daardoor zeker te zijn van de eerste plek. We hebben met z'n allen strijdlust en inzet getoond en dat heeft zich uitbetaald!

Het team bestaat dit jaar uit een mooie mix van ervaren en jonge spelers. De eerste paar maanden was het soms wat wisselvallig en moesten we vooral aan elkaar wennen, maar de afgelopen weken zijn we flink gegroeid! We hebben laten zien dat we in staat zijn om het spel van tegenstanders te ontregelen en zelf mooie doelpunten te maken!

De komende weken staan in het teken van de promotiewedstrijden en de voorbereiding hierop. We gaan uiteraard genieten van deze wedstrijden en met veel plezier deze unieke ervaring ondergaan! Daarnaast gaan we er alles aan doen om ook hier de punten te pakken en kunnen jullie support zeker gebruiken!