Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 16 september 2021

Wie o wie wil de thuiswedstrijden van Dindoa 1 taggen? De wedstrijden van het 1e worden gefilmd en de acties/handelingen worden live administratief vastgelegd middels het taggen.
Kennis van de software is op voorhand niet noodzakelijk.

Wil je meer informatie, mail dan naar


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 13 september 2021

Wij (Dindoa B1) hebben meegedaan aan het Nederlands kampioenschap beachkorfbal. Ik denk voor ons allemaal een super leuke ervaring. De ondergrond en wind, maakt het korfballen toch wat lastiger. In de poule hebben we verschillende wedstrijden gespeeld, die wij relatief makkelijk wonnen. Daarna stond de halve finale tegen KVS op het programma. Gelukkig wonnen wij deze wedstrijd ook makkelijk. In de finale hadden we het lastig. We hebben de finale uiteindelijk met een golden goal gewonnen van de Korfbalrakkers, hierdoor zijn wij Nederlands kampioen geworden! Door de sportieve prestatie maar ook de gezelligheid op het strand, maakte dat het een geslaagde dag was!


Geschreven door Gepubliceerd in wedstrijdverslagen 13 september 2021

Na een oefenperiode met veel sterke wedstrijden tegen tegenstanders van formaat kon Dindoa 1, met Hugo van Woudenberg en Marinus van Ommeren als kersverse stuurmannen van het vlaggenschip, vol vertrouwen beginnen aan het seizoen 2021-2022. Deze eerste wedstrijd ging Dindoa op bezoek bij een bekende tegenstander. Dindoa heeft Tweemaal Zes de afgelopen jaren al vaker getroffen en steeds bleken de twee ploegen aan elkaar gewaagd.

Dit keer haperde de motor van Dindoa echter bij de start. Of beter gezegd, de motor sloeg af. Waar Tweemaal Zes furieus begon met vijf doelpunten in de eerste zes aanvallen, kregen de Ermeloërs het maar niet voor elkaar om de eerste competitietreffer van het seizoen te maken. Ook twee strafworpen konden de ban niet breken. Veteraan Jonathan van der Beek kwam al vroeg binnen de lijnen om het tij te keren en uiteindelijk, na ruim tweeëntwintig minuten spelen scoorde Dindoa voor het eerst. De stand was toen echter al 8-1 en de uitploeg stond voor een loodzware opgave.

Na de Ermelose openingstreffer begon de motor met hervonden energie wat beter te draaien. Na de rust brachten de gasten met nog ruim achttien minuten op de klok het verschil terug naar vier (14-10). Alles leek weer mogelijk, maar de thuisploeg toonde veerkracht en bezweek niet onder de aanvallende impulsen van Dindoa. Het verschil werd teruggebracht naar zes en de daaropvolgende treffers van de gasten werden snel gepareerd met een tegengoal. Uiteindelijk moest Dindoa, dat geen schim was van de ploeg die het in de voorbereiding steeds was, genoegen nemen met een pijnlijke en onnodige 18-14 nederlaag.

Gelukkig gaat de cliché van ‘Het seizoen is nog lang’ voor de Ermeloërs in dit geval zeker op. In een op het eerste oog onvoorspelbare poule volgen nog vele mogelijkheden om punten te pakken. Komende zaterdag 18 september is de eerste kans al. Dan speelt Dindoa tijdens de startdag in eigen huis als slot van een prachtige korfbaldag met veel mooie wedstrijden tegen KVA 1. Die ploeg uit Amstelveen won haar eerste wedstrijd tegen ASVD overtuigend, dus Dindoa is gewaarschuwd. Echter geldt ook voor deze tegenstander dat de confrontaties vaak spannend zijn, dus het belooft een mooie korfbaldag te worden op De Zanderij. Tot dan!


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 11 september 2021

Geef Dindoa een steuntje in de rug

PLUS Ermelo stelt in totaal € 12.500,- beschikbaar voor alle deelnemende clubs

Goed eten is goed voor de buurt, vinden we bij PLUS. Dat betekent ook dat we graag iets goed doen voor onze omgeving. Daarom spaar je nu bij PLUS sponsorpunten voor korfbalvereniging Dindoa. Doe mee en spaar je club gezond! Dat kunnen ze na afgelopen jaar wel gebruiken.

Zo spaar je mee:

- Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten.

- Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten.

- Zoek korfbalvereniging Dindoa op tussen alle deelnemende clubs en verenigingen en schenk jouw sponsorpunt(en). Voer de unieke code in en activeer.

- Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.

- Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van jouw cluppie: Dindoa!

Word clubsponsor van de week!

Activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt!

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club.

Beide vestigingen van PLUS Ermelo doen mee aan deze actie.

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 11 september 2021

Op zaterdag 18 september willen we bij Dindoa het seizoen inluiden met een Startdag. De Startdag vindt plaats op de eerste wedstrijddag van het nieuwe seizoen.

Als Ka-Fee commissie hebben we een leuk programma in elkaar gezet van ’s ochtends 10 uur tot aan de avond. De gehele dag zijn er allerlei activiteiten en kan er samen worden gegeten. Het is een dag voor jong en oud, voor spelende en niet-spelende leden, kortom: voor iedereen. Breng ook jouw vader, moeder, broertjes, zusjes, opa's en oma's mee.

Programma
De hele ochtend: op de foto met kangoeroe
Klimwiek: 10:00-14:00
Luchtkussen: 10:00-16:00
Schotcompetitie:11:00-13:00
Rad van fortuin: 13:30-16:30
Schminken 10:00 – 12:00
Grabbeljurk 10:00 – 12:00
Start activiteit door BlueSharks 17:00


Zien we jou de 18e? Tot dan!!


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 29 augustus 2021

In Ermelo-West wordt een nieuwe vorm van Beweegactiviteiten voor 55+ opgezet. De maand september is daarvoor uitgeroepen tot Beweegmaand. Er kan dan kennis worden gemaakt met het nieuwe bewegen. Dindoa werkt hiervoor samen met EFC’58, Interactie, Blij van Bewegen en Fysioletic.

Er worden demonstraties gegeven, je kunt deelnemen aan een gezondheidscheck en je mag mee doen in de beweeggroepen. En dat allemaal gratis! Daarbij zijn gezelligheid en fit blijven belangrijke pijlers. Iedereen kan meedoen en veel van de activiteiten zijn buiten.

Vanaf maandag 6 september vinden veel van de activiteiten plaats op Dindoa. Zo kan er mee worden gedaan met Sport Overdag, zijn er demonstraties voor gezond bewegen (di 7 sept), wandelkorfbal en badminton (beide wo 8 sept). In de weken van 13 en 20 september komen deze sporten nogmaals voorbij en kan er gratis aan mee worden gedaan.

Daarnaast zal op zaterdag 18 september tussen 10.30 en 15 uur een Open Dag worden gehouden op Sportpark de Zanderij waarbij de hele dag activiteiten zijn op Dindoa en EFC ’58. Deze dag is er voor iedereen, jong en oud, om te zien wat er te beleven valt op onze velden. Naast de gewone activiteiten worden er dan diverse 55+ sporten getoond.

Ben je boven de 55 of wil het lichaam soms niet helemaal meer, maar ben je wel op zoek naar beweging waarbij gezelligheid ook belangrijk is, kom dan meedoen. Of weet jij iemand in jouw omgeving die het misschien leuk zou vinden om mee te doen, attendeer deze persoon!

Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig naar welke activiteiten er allemaal op het programma staan? Ga dan naar https://www.ermelowest.nl/.


Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 26 augustus 2021

Ook de jongste jeugd is ingedeeld. Kijk hieronder in welk team jij jouw wedstrijdjes speelt en wie jouw trainers zijn:

F1 Esmee & Jinte  
End, Anoek van den Berg, Jurjen van den
Schäffers, Carlijn Diest, Toine van
Schimmel, Elise Enserink, Tobias
   
F2 Yasmin & Marieke & Erben
Barneveld, Mirthe van  
Berg, Sophie van den  
Bor, Femke van den  
Lokhorst, Mirthe  
Roo, Fayenne de  
Schaijk, Fleur van  
Zonneveld, Olivia  
   
F3 Albert & Boaz  
Bruijne, Else de  
Dijk, Rosalynn van  
Kanselaar, Femme  
Marle, Carlijn van  
Rozendaal, Jaylinn  
Wijnia, Diede  
   
E1 Marc & Jimmy  
Boehlé, Flor Baardewijk, Anoar van
Boor, Reva Sennema, Willem
Staal, Sifra  
Windhorst, Daerièl  
   
E2 Emma & Milan  
Dooijewaard, Anne-Fleur Bruijne, Jurre de
Duits, Marit Bruining, Vin
Glind, Isa van de  
Haan, Suze de  
   
E3 Jamie & Gabrielle  
Dirksen, Tess Daatselaar, Levi
Ramon, Viënne Weick, Joël
Vliek, Jente  

Geschreven door Gepubliceerd in nieuws 22 augustus 2021

Na een lange vakantie is het dan eindelijk weer zover: we mogen weer korfballen! Maar… daar is wel kleding voor nodig. De shirtjestassen staan alweer in het rek. Mochten de goede maten shirts er niet inzitten, laat dit dan even aan ons weten. Wij hebben genoeg shirts op voorraad om ze even om te ruilen naar een maat die wel goed is.

Ook de sponsorkleding staat weer klaar. Zit jij in een van de volgende teams? Dan zien we je graag terug op de volgende dagen en tijden:

Donderdag 26 augustus
16:45u-17:00u            D2
17:15u-17:30u            C1
17:30u-17:45u            E1
17:45u-18:00u            D1
18:00u-18:15u            D2
18:45u-19:00u            Senioren 4
19:00u-19:15u            C2 

Maandag 30 augustus
17:15u-17:30u            B1
17:30u-17:45u            F1
19:45u-20:00u            Senioren 3 

Donderdag 2 september
18:30u-19:15u            Senioren 1 & 2
18:45u-19:00u            A1 

Vrijdag 3 september
19:30u-19:45u            A2

Kun je niet? Geen paniek! Laat het even weten, dan spreken we samen een nieuwe datum en tijd af om de spullen op te halen.

Voor alle kleding geldt: wees er zuinig op, het moet aan het eind van het jaar ook weer ingeleverd worden. De kleding is alleen bedoeld voor rondom en tijdens de wedstrijden en coaching; je mag er dus NIET in trainen (of in hardlopen, of boodschappen doen, of meenemen op vakantie…).

Is er toch iets kapot, of ben je iets kwijt? Laat dit dan zo snel mogelijk weten, zodat we samen een oplossing kunnen zoeken voor het probleem.

Dat het maar weer een topseizoen mag worden!

De kledingcommissie
Tineke, Conny & Nienke (06 309 569 27)


Pagina 1 van 201