Artikelindex

Wat doen wij?

Welkom op de pagina van de Sponsorcommissie van Dindoa! De Sponsorcommissie heeft als doel inkomsten voor de vereniging te generen naast de “vaste” inkomsten als contributie en inkomsten uit de kantine. Deels ontstaan deze inkomsten uit sponsoring en deels uit acties.

De sponsorcommissie is opgesplitst in de Actiecommissie en de Sponsorcommissie.

De Actiecommissie

Alle acties die de actiecommissie uitzet om extra inkomsten te genereren worden altijd groots aangekondigd via de sociale media, nieuwsbrief, op de club en in de teams. Deze acties kunnen niemand zijn ontgaan, denk aan de Speculaasactie in november, het ophalen van Oud Papier (OPA) in Ermelo en de Vrienden van Dindoa.

Naam Functie Contact
Bart Ruitenbeek    
David van Westendorp    
Mark te Brake    

Ideeën voor een fantastische actie voor de club? Mail ons.

 

De Sponsorcommissie

Dindoa kent drie soorten sponsors die elk een verschillende uitingen hebben binnen de club:

 • Hoofdsponsors: Sponsoren de selectie met kleding en tassen, geven een jaarlijkse bijdrage en zijn prominent zichtbaar op de club
 • Teamsponsors: Sponsoren 1 team met kleding en/of tassen en geven een jaarlijkse bijdrage
 • Vereningingssponsors: Sponsoren door middel van jaarlijkse bijdrage 
 • Cash voor Dindoa: Sponsoren die Dindoa een % cash bieden van hetgeen dat zij hebben verkocht via 'Dindoa'. 
  • Het Reislokaal: Sponsort 1% van de totale reissom aan Dindoa wanneer je als lid van Dindoa bij hun boekt
  • New York Pizza: Sponsort jaarlijks een percentage van de inkomsten die door Dindoa-leden bij hun zijn uitgegeven.

Elke sponsor kan kiezen voor een klein of groot reclamebord, binnen of buiten tegen de aanschafkosten en een jaarlijkse bijdrage. Deze borden leveren bij Dindoa veel naamsbekendheid op voor uw bedrijf binnen de regio. 

Door middel van de jaarlijkse bijdragen van sponsoren kan de club zorgen voor het aantrekken van goede trainers en het opleiden van jonge trainers, de accommodatie en velden onderhouden en extra dingen doen die ten goede komen aan de club. Komende jaren zal al het extra ten goede komen aan het verduurzamen van de club volgens de uitgezette plannen.

 

Wat geeft Dindoa terug?

 • Zichtbaarheid van uw bedrijf wat leidt tot meer klanten.
 • Met uw sponsoring geeft u uiting aan uw maatschappelijke betrokkenheid binnen Ermelo, iets om trots op te zijn. 
 • Teamsponsoren kunnen op de foto met hun team om deze zichtbaar op te hangen.
 • De mogelijkheid om acties uit te zetten voor uw bedrijf op de club.
 • De mogelijkheid om een bedrijfssporttoernooi of activiteit te organiseren op onze accommodatie. 
 • Dindoa organiseert een aantal malen per jaar sponsorbijeenkomsten, zoals het bijwonen van thuiswedstrijden van ons eerste team, een wijnproefavond en een sponsoruitje aan het eind van het korfbalseizoen (mei/juni). Zo kunt u de gezellige sfeer binnen onze vereniging proeven en tevens in contact komen met andere sponsoren. U bent van harte welkom tijdens wedstrijden, toernooien en andere evenementen.

Dindoa is een bruisende club met een mooie accommodatie met kunstgrasvelden, een sporthal en een eigen clubhuis. Gedurende het hele seizoen is er activiteit op de vereniging en dit biedt ook u als sponsor de mogelijkheid hier gebruik van te maken. 

Mocht u interesse hebben in het sponsoren van deze dynamische vereniging, dan kunt u contact opnemen met een van de leden van onze commissie.

 

Leden van de commissie

Naam Functie Contact
Tineke Rodenburg Contactpersoon & acquisitie  
Jan-Albert Berkhof Acquisitie & contracten  
Yvette Huizer Communicatie & uiting  

Hoofdsponsors

 

 

Teamsponsors 

Onze teamsponsors zijn te vinden op de pagina's van de TEAMS en in een 'random' zichtbaarheid van 4 a 5 teamsponsors per keer op de homepage

Verenigingssponsors 

Onze verenigingssponsors zijn te vinden op homepagina in een 'random' zichtbaarheid van 10 sponsors per keer op de homepage. Daarnaast zijn al onze verenigingssponsors op de borden zichtbaar op Dindoa.