Wat doen wij?

Ka-Fee is de commissie die ontstaan is vanuit de kantinecommissie en de evenementencommissie. Ka-Fee staat voor Kantine en Feesten.

Als kantine willen we zorgen voor gezelligheid en een goed assortiment aan voeding en drankjes. We staan voor een gezonde kantine, waar keuze is tussen de vertrouwde candybar en snack, maar ook uit gezonde varianten. Dus naast het frietje kun je bij de kantine ook terecht voor het broodje gezond, fruit of pistolet en zelfs de glutenvrije tosti. Zie ook ons Gezonde Sportkantine beleid hieronder.

Als feestcommissie organiseren we elk jaar verschillende activiteiten feesten voor alle leeftijden. Gezelligheid, betrokkenheid en verbinding is waar we voor staan. Met elkaar en voor elkaar maken we dat een ieder zich thuis voelt bij Dindoa.

Heb je ideeën voor onze commissie (assortiment, aankleding/sfeer, activiteiten) of wil je helpen bij organiseren/uitvoeren van activiteiten? Laat het ons weten, dan gaan we ermee aan de slag. 
Je kunt ons bereiken via  of spreek ons aan.


Het C.S.V. Dindoa gezondere kantinebeleid is gewaardeerd met het Zilveren Certificaat

C.S.V. Dindoa wil een vereniging zijn waar gezonder eten gemakkelijk is. We vinden het belangrijk dat het aanbod en de uitstraling in de kantine gezond is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde ontwikkeling en leefstijl van onze leden en bezoekers. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezondere keuze de makkelijke keuze.

De kantine heeft de volgende basis:

 • De kantine biedt in elke productgroep, zoals bij dranken, brood, snacks etc., minstens één betere keuze aan. Betere keuzes zijn gedefinieerd door het Voedingscentrum. 
       Het uitgestalde aanbod bestaat voor minimaal 50 procent uit betere keuzes.
 • Op de opvallende plaatsen, zoals. bij de kassa, liggen betere keuzes. 
 • Het clubhuis stimuleert water drinken. In onze accommodatie is water altijd beschikbaar. We bieden een watertappunt, kannen met water of flesjes water.
 • We bieden minstens groente of fruit aan.
 • De aankleding van de kantine verleidt tot een betere keuze.

  Onze ambitie
  C.S.V. Dindoa heeft de ambitie om structureel een Zilveren Sportkantine te zijn. Tevens is het één van de speerpunten van de Ka-Fee Commissie, dat deze actief hierop let en de vrijwilligers hierop aanstuurt.

  C.S.V. Dindoa werkt structureel aan een Gezondere Sportkantine
  Het beleid laat duidelijk zien hoe de organisatie er ook op de lange termijn voor zorgt dat de kantine gezond blijft.

Leden van de commissie

Jolande  Voorzitter  
Hans Inkoop  
Margriet Planning/rooster kantine  
Tineke Lid  
Romy Lid  
Johan Lid  
Annelies Lid