Even voorstellen... De E2

Gepubliceerd in wedstrijdverslagen Geschreven door  14 mei 2016

Dindoa E2

Even voorstellen

Wij zijn Mirre, Ise, Angèle, Ramon, Danny en Ivar en onze trainsters zijn Romy, Daniek en Lindsey. We zijn een ontzettend enthousiast team en willen heel graag alles leren. Zo nu en dan zijn we iets te snel afgeleid, maar daarna kunnen we ook heel snel weer serieus zijn. Op het veld zijn we na een aantal spannende wedstrijden kampioen geworden en daardoor mochten we in de zaal in een hogere poule spelen! Hier hebben we niet het kampioenschap weten te bemachtigen, maar hebben we wel ontzettend veel geleerd. We zijn allemaal echt gegroeid en zijn steeds meer als één team gaan samenspelen!

Mirre is namelijk steeds beter gaan verdedigen en als het nodig is, dan verdedigt ze twee tegenstanders in haar eentje! Ise is steeds beter gaan aanvallen en is altijd haar tegenstander te snel af in de aanval. En samen met haar goede schot is dat geen gelukkige combinatie voor haar tegenstander. Angèle weet altijd het spel te verdelen, ze ziet precies wie er vrij staat, maar ziet gelukkig ook haar eigen kansen. Ramon is steeds beter gaan schieten en ook zijn doorloopballen worden steeds mooier. Danny is de beste vriend van Ramon en ze vullen elkaar dan ook perfect aan. Met zijn supersnelheid rent Danny iedereen eruit en door een goede pass van Ramon, kan Danny vaak raak schieten. Ivar gaat steeds beter verdedigen en als Ivar in opperste concentratie is, dan komt z’n tegenstander met geen mogelijkheid meer vrij.

Wedstrijdverslag Wolderwijd E1 – Dindoa E2

Vol goede moed stapten we 2 april weer op het veld na een goed zaalseizoen. In de zaal waren we zo nu en dan wat wisselvallig geweest, maar we hadden ook een flink aantal moeilijke wedstrijden gewonnen. Met een aantal goede trainingen in de benen mochten we op het veld eerst aantreden tegen Wolderwijd E1. In de zaal zaten we ook al bij Wolderwijd E1 in de poule, dus we wisten wat we konden verwachten. De vorige wedstrijd tegen Wolderwijd E1 was namelijk nog maar een paar weken geleden. Na een goede warming-up konden we aan de wedstrijd beginnen. Zoals wel vaker gebeurt, hadden we even wat moeite met opstarten, maar na 5 minuten waren we los. Door goed samenspel, diepe ballen en het nemen van de goede kansen wisten we uiteindelijk met 7-9 te winnen van Wolderwijd. De eerste punten op het veld waren weer binnen!

Wedstrijdverslag Dindoa E2 – De Meeuwen E2

De volgende wedstrijd was tegen De Meeuwen E2. Tegen dit team hadden we op het veld al gespeeld en beide keren hadden we gewonnen! In de zaal speelden we tegen De Meeuwen E1 en hier wisten we door hard werken een gelijkspel uit te slepen. Toch wisten we dat we ze niet mochten onderschatten, want ook De Meeuwen E2 had een goed zaalseizoen gehad. We begonnen  ontzettend goed aan de wedstrijd en creëerden goede kansen. Dit resulteerde uiteindelijk in het feit dat iedereen had gescoord na 40 minuten spelen. Helaas gaven we in de laatste tien minuten onze voorsprong uit handen en kwam De Meeuwen op gelijke hoogte. Doordat we ontzettend goed stonden te verdedigen, eindigde de wedstrijd uiteindelijk in 9-9. Wederom hebben we een puntje gepakt en met goede moed gaan we weer trainen voor de volgende wedstrijd tegen MIA E1.